Doplněk stravy

Nupreme Liposomal Curcumin + Vitamin C 30+30 kapslí

Značka: NUPREME

Nupreme Liposomal Curcumin + Vitamin C přispěje k dobrému trávení a podpoří Váš imunitní systém. Patentovaný systémem LIPOCELLTECH zaručuje maximální vstřebatelnost.

569
Ušetříte 15%

Původní cena:  669 Kč  ·  sleva 100 Kč

Cena za 1 kus: 9,48 Kč

Nejnižší cena před slevou: 669 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Nupreme Liposomal Curcumin + Vitamin C 30+30 kapslí

50133307

Úvod

Komplet doplňků stravy, který přispěje k dobrému trávení a podpoří Váš imunitní systém. Všechny složky přípravků jsou chráněny patentovaným systémem LIPOCELLTECH™, jenž napomáhá dopravit až 95 % aktivních látek přímo do buněk našeho organismu, takže zaručuje maximální vstřebatelnost.

Nupreme Liposomal Curcumin + Vitamin C

  • Liposomal Vit.C 30 kapslí: vitamín C v čisté formě zajišťuje nejvyšší využitelnost pro organismus, a to více než z 95 %. Patentovaná struktura přírodních fosfolipidů zajišťuje transport vitamínu C na místo určení a chrání jej proti poškození v trávicím traktu. Vitamin C podporuje imunitní systém a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
  • Liposomal Curcumin 30 kapslí obsahuje mimořádně silný extrakt z kurkumy, která podporuje trávení a dobrou činnosti jater. Kurkuma také příznivě ovlivňuje stav kloubů a působí jako antioxidant.

Dávkování

Liposomal vit.C: 1 kapsle denně nejlépe s jídlem, zapijte vodou. Liposomal Curcumin: 1-2 kapsle denně společně s jídlem, zapijte vodou.


Složení

Složení v jedné kapsli: Liposomal vit.C: Vitamín C (kyselina askorbová) 490 mg, LipoCellTech – liposomální patentovaná směs 210 mg, rostlinná kapsle (HPMC); Liposomal Curcumin: Kurkuminoidy (z extraktu Kurkuminu), LIPOCELLTECH™ – liposomální patentovaná směs: fosfolipidy kyseliny palmitoolejové, získané z non-GMO slunečnice, HPMC kapsle vegan.


Upozornění

Doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.