Kosmetika

Foamie Dry Shampoo Berry suchý šampon pro blond vlasy 40 g

Značka: FOAMIE

Foamie Dry Shampoo Berry suchý šampon pro blond vlasy přináší rychlé oživení a svěžest. Díky svému složení zanechá vlasy lehké, nadýchané a přirozeně zbarvené.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Foamie Dry Shampoo Berry suchý šampon pro blond vlasy 40 g

50133450

Úvod

Dopřejte si přírodní péči s vyváženým pH, navíc s ohledem a úctou k přírodě. Foamie Dry Shampoo Berry suchý šampon pro blond vlasy s příjemnou vůní malinového květu ve formě prášku je vhodný pro všechny typy vlasů. Přináší rychlé oživení zejména světlým vlasům. Díky svému složení napomáhá absorbovat přebytečný kožní maz a zabraňuje bílým stopám.

Výsledek:

  • dodá vlasům svěžest
  • pomáhá absorbovat přebytečný kožní maz
  • zanechá vlasy lehké, nadýchané a přirozeně zbarvené

Složení

Marocký jíl a rýžový prášek. Vhodné pro vegany.


Použití

Před otevřením dobře protřepejte. Vsypte na ruce nebo přímo na vlasovou linii a vmasírujte prsty. Vlasy vykartáčujte a upravte běžným způsobem.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. Pouze pro zevní použití. Udržujte mimo dosah dětí. Přestaňte používat, pokud se objeví vyrážka nebo podráždění.


O značce

Německá kosmetika Foamie je přírodní, veganská a šetrná k přírodě. Každý výrobek bez plastu je krok k dobru pro naše životní prostředí, a na tom si Foamie zakládá. Produkty nejsou testovány na zvířatech a jsou certifikovány PETA, RSPO a FCS.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.