Doplněk stravy

Cemio RED3 90 kapslí

Značka: CEMIO

Doplněk Cemio RED3 je doplněk stravy pro muže s extrakty z rostlin, které podporují funkci prostaty, močových cest a močového měchýře, ale také potenci a fyzickou a psychickou kondici.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značek GS a Cemio v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 14. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.
589

Cena za 1 kus: 6,54 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Cemio RED3 90 kapslí

50125916

Úvod

Doplněk stravy pro muže, kteří chtějí aktivně podpořit zdraví své prostaty, potenci a vitalitu. Cemio RED3 obsahuje extrakty z rostlin, které příznivě ovlivňují mužské močové ústrojí a prostatu (slivoň africká, len setý). Přípravek je doplněný o přírodní látky, které podporují fyzickou kondici – macu a sibiřský ženšen.

Aktivní látky v přípravku Cemio RED3

  • slivoň africká (Pygeum africanum) podporuje normální funkci močového měchýře, dolních močových cest a prostaty
  • len setý (Linum usitatissimum L.) napomáhá normální funkci prostaty
  • maca (Lepidium meyenii) podporuje vitalitu a plodnost
  • sibiřský ženšen (Eleutherococcus senticosus) podporuje fyzickou i duševní kondici

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli, kdykoliv během dne. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.


Složení

Obal kapsle (želatina), Pygeum africanum – extrakt, Lepidium meyenii – kořen, protospékavé látky (stearam hořečnatý, oxid křemičitý), Glycine max (sója) – extrakt, Eleutherococcus senticosus – extrakt, Eucommia ulmoides – extrakt, Lycium chinense – extrakt, Linum usitatissimum – extrakt, barviva (oxid železitý). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.