Dentální hygiena

Philips Sonicare Power Flosser HX3826/33 ústní sprcha

Kompaktní elektrická ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser s technologií QuadStream nabízí souvislý proud vody pro dokonalé čištění mezizubních prostor.

2 350
Doprava zdarma

O produktu: Philips Sonicare Power Flosser HX3826/33 ústní sprcha

50151586

Úvod

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá8

Přenosná ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser je kompaktní přístroj pro mezizubní hygienu. Díky souvislému proudu vody a unikátní trysce s technologií QuadStream snadno a pohodlně odstraní až 99,9 % zubního plaku a nečistot z mezizubních prostor, bočních plošek zubů a linie dásní* a dokáže vyčistit až 8x více čištěného povrchu než podobné přístroje s jednoproudou technologií.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraní až 99,9 % zubního plaku a nečistot na čištěných místech*
  • vyčistí až 8x více čištěného povrchu**
  • čištění zabere 1 minutu v základním režimu
  • technologie QuadStream
  • 2 režimy čištění a 3 nastavení intenzity
  • 2 trysky (Quad a Standard)
  • cestovní obal

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá4

Vaše ústní dutina se zaslouží tu nejlepší péči přesně na míru jejích potřeb. Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser pečuje o zdraví vaší ústní dutiny s maximální šetrností. Je jen na vás, jakou intenzitu čištění si zvolíte, nejdůležitější je váš komfort. Přenosná ústní sprcha je vytvořena tak, aby o zdraví vašich úst pečovala tou nejšetrnější péčí, nedráždila, a zanechala ve vašich ústech příjemně svěží pocit.

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá5

Využívá standardní trysku se stálým prouděním vody, která se skvěle hodí pro precizní čištění těch nejhůře přístupných míst, a unikátní inovativní trysku QuadStream. K perfektnímu vyčištění zubů vám stačí pouhá minuta vašeho času. Přístroj vám dává na výběr z režimu Clean se stálým proudem vody pro skvělé každodenní čištění a je vybaven režimem Deep Clean s pulzací vody pro velmi důkladné čištění. Režimy můžete dle libosti měnit dle aktuální potřeby. V základním režimu ústa kompletně vyčistíte za 1 minutu. Přístroj snadno a velmi rychle odstraní až 99,9 % zubního plaku a nečistot z mezizubních prostor, bočních plošek zubů a linie dásní.* 

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá6

Unikátní ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser spoléhá na inovativní technologii QuadStream, která zajišťuje proudění vody ve tvaru písmena X. Díky tomu dokáže pokrýt a ošetřit mnohem větší plochu v ústech najednou – až 8x více než podobné přístroje s jednoproudou technologií!

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá7

Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser je vybavena dvěma vysoce efektivními tryskami, které můžete snadno měnit. Standardní tryska důkladně čistí, odstraňuje běžné nečistoty a pečuje i o ta nejhůře přístupná místa. Inovativní tryska QuadStream proudění vody přizpůsobuje do tvaru písmene X, pokrývá mnohem větší plochy naráz a skvěle je čistí. Perfektně čistí i linie podél dásní. Gumová hubice přístroje je velmi měkká pro váš maximální komfort a šetrnost k dásním.

Philips Sonicare PowerFlosser HX3806/33 elektrická ústní sprcha černá8

Přístroj můžete používat s čistou vodou nebo se směsí vody a antimikrobiální ústní vody. Pro ty nejlepší výsledky by se ústní sprcha měla používat 2x denně. K zařízení s minimalistickým designem v černém provedení patří i praktické pouzdro, které vám umožní sprchu snadno přibalit i na cesty.

* V laboratorní studii. Výsledky v praxi se mohou lišit. ** Než podobné přístroje s jednoproudou technologií.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.