Doplněk stravy

MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet

MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky obsahuje vitamin C v tabletách s postupným uvolňováním doplněný extraktem z šípků. Podpora imunity a snížení únavy.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
155

Cena za 1 kus: 1,72 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet

50134064

Úvod

Potřebujete podpořit celkovou obranyschopnost organismu? Přípravek MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky obsahuje vitamin C v tabletách s postupným uvolňováním doplněný přírodním extraktem z šípku. Šípek přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu a podporuje normální funkci dýchacího systému.

Hlavní účinky vitaminu C:

  • napomáhá normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost
  • chrání buňky před oxidačním stresem
  • napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní

Dávkování

Užívejte 1 tabletu denně, důkladně zapijte tekutinou. 


Složení

Vitamin C 500 mg (625 % referenční hodnoty příjmu), šípky 30 mg v jedné tabletě.

L-askorbová kyselina (vitamin C), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), extrakt z šípků růže svraskalé (Rosa rugosa Thunb.), leštící látky (polyvinylalkohol, talek), zvlhčující látky (polyethylenglykol, kyselina vinná L+), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin), stabilizátor (polydextrosa), barvivo (oxid železa žlutý).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 12 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.