Doplněk stravy

Novo C Plus 90 měkkých tobolek

Značka: NOVO C

Novo C Plus je doplněk stravy, který obsahuje lipozomální vitamin C s velmi efektivním vstřebáváním obohacený o šípkový extrakt a citrusové bioflavonoidy.

509
Ušetříte 20%

Původní cena:  637 Kč  ·  sleva 128 Kč

Cena za 1 kus: 5,66 Kč

Nejnižší cena před slevou: 637 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Novo C Plus 90 měkkých tobolek

50134152

Úvod

Vyzkoušejte vitamin C v lipozomální formě. Novo C Plus obsahuje vitamin C zapouzdřený v lipozomech obohacený o přírodní výtažek ze šípku a citrusové bioflavonoidy. Lipozomy jsou složené z fosfolipidů, které váží vitamin C a efektivně ho dopravují do tkání organismu. Vitamin C se vstřebává nepřetržitě během minimálně 12 hodin. Měkká želatinová tobolka poskytuje přesné dávkování, snadno se polyká. 

Hlavní účinky vitaminu C:

  • napomáhá normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost
  • chrání buňky před oxidačním stresem
  • napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní
  • zvyšuje vstřebávání železa

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Během výrobního procesu jsou vitaminy zabaleny do obalu podobnému buněčné membráně a vytváří kuličky velikosti nano, lipozomy. Tento obal poskytuje ochrannou vrstvu pro vitaminy během trávícího procesu a umožňuje je tak dopravit přímo do buněk. Zajišťuje vynikající účinnost a vstřebatelnost, nezatěžuje zažívací systém.  


Dávkování

Dospělí užívají 1-4 tobolky denně, děti od 6 let 1-2 tobolky denně. Užívejte nejlépe ráno s dostatečným množstvím tekutin. Doporučenou denní dávku lze užít současně.


Složení

Vitamin C 300 mg (375 % RHP), šípkový extrakt 20 mg, citrusové bioflavonoidy 20 mg v jedné kapsli. RHP …. referenční hodnota příjmu.

Pomocnými látkami jsou želatina, nerafinovaný organický sezamový olej, čištěná voda, smáčedlo (glycerol), emulgátor (sójový lecitin), včelí vosk, přírodní barvivo (lykopen).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Obsahuje sóju, sezam, včelí produkty. Bez cukru, bez laktózy, bez konzervantů, bez lepku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.