Zdravotnické prostředky

Biotter Bobo Neb kompresorový inhalátor s příslušenstvím 1 sada

Značka: BIOTTER

Ať už se jedná o astma, chronickou bronchitidu, nebo jiné onemocnění, kompresorový inhalátor Bobo Neb uleví vám i vašim dětem.

1 390
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biotter Bobo Neb kompresorový inhalátor s příslušenstvím 1 sada

50105600

Úvod

Ať už jste astmatik nebo trpíte například chronickou bronchitidou, či jen častými onemocněními horních cest dýchacích, jistě oceníte služby vysoce výkonného inhalátoru Bobo Neb značky Biotter. Přístroj kromě vyniká zejména rychlým chodem (2,5 ml léku inhalujete pouze 6 minut) a bohatou sadou příslušenství, jež vám usnadní jeho obsluhu. Kompresorový inhalátor a nebulizátor ve tvaru oblíbené rybky je ideální pro účinnou inhalaci minerální vody, léku nebo suspenze v roztoku - inovativní technologie snižuje plýtvání léky a zvyšuje účinnost léčby, lze inhalovat i preventivně nebo na doléčení. Při inhalaci není vyžadovaná koordinace vdechu a výdechu (možnost použití u dětí, seniorů i nespolupracujících osob).

Jednoduchá obsluha

Inhalátor rozprašuje léčebný roztok na velmi malé částice aerosolu. Ty díky své titěrné velikosti bez větších problémů proniknou i do nejodlehlejších koutů vašich plic a započnou léčbu. Obsluha přístroje je velmi jednoduchá a nebude dělat nikomu větší potíže. V balení inhalátoru naleznete například masku pro děti a dospělé, náustek, náhradní vzduchové filtry, rozprašovač, nebo také vzduchovou hadici o délce 150 cm.

Hlavní vlastnosti:

  • kompresorový inhalátor a nebulizátor
  • vhodný pro dospělé i děti
  • bohaté příslušenství, snadná obsluha

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.