Zdravotnické prostředky

GS Mamatest Comfort těhotenský test 1 ks

Značka: GS

GS Mamatest Comfort je rychlý a spolehlivý těhotenský test vhodný k testování přímo z proudu moči. Můžete jej použít již první den po vynechání pravidelné menstruace.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značek GS a Cemio v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 14. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.
99
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: GS Mamatest Comfort těhotenský test 1 ks

50153427

Úvod

Rychlý a spolehlivý test ke zjištění těhotenství. GS Mamatest Comfort je těhotenský test k domácímu testování, vhodný k použití do proudu moči. Pozitivní výsledek můžete pozorovat již během 1 minuty! Test zjišťuje přítomnost lidského choriového gonadotropinu (hCG), který se objevuje v moči již ve velmi časném období těhotenství. GS Mamatest Comfort je možné provádět od prvního dne po vynechání pravidelné menstruace.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká citlivost 10 mlU/ml
  • více než 99% spolehlivost
  • komfortní použití přímo do proudu moči
  • testovat můžete kdykoliv během dne (nejvhodnější je však první ranní moč, protože obsahuje nejvyšší koncentraci hCG)
  • pozitivní výsledek již do 1 minuty

Použití

Test můžete provádět kdykoliv během dne. Nejvhodnější však je první ranní moč, která, pokud jste těhotná, obsahuje nejvíce těhotenského hormonu.

Vyjměte testovací tyčinku z obalu a vložte absorpční část tyčinky do proudu moči alespoň na 10 sekund. Nasaďte kryt a čekejte, až se objeví barevné proužky. Pozitivní výsledek můžete pozorovat již během 1 minuty, avšak pro potvrzení negativního výsledku je třeba vyčkat 3 minuty, dokud reakce neproběhne úplně. Neodečítejte výsledek testu po uplynutí 5 minut. Výsledek testu vyhodnoťte podle návodu v příbalové informaci.


Upozornění

Diagnóza musí být potvrzena lékařem. Tato sada je určena výhradně pro vnější použití. Nepolykejte, neužívejte vnitřně! Po použití zlikvidujte společně s domácím odpadem. Testovací sada se nesmí použít více než jednou. Skladujte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.