Doplněk stravy

AVITA Zinek + Selen Liposomal Plus 200 ml

Značka: AVITA

AVITA Zinek + Selen Liposomal Plus obsahuje kombinaci stopových prvků zinku a selenu v tekuté lipozomální formě. Zinek a selen přispívají ke zdravé imunitě a k udržení zdravých nehtů a vlasů.

745

Cena za 100 ml: 372,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: AVITA Zinek + Selen Liposomal Plus 200 ml

50133886

Úvod

Doplněk stravy AVITA Zinek + Selen Liposomal Plus obsahuje dva důležité stopové prvky (zinek a selen) ve vysoce vstřebatelné lipozomální formě. Selen i zinek mají vliv na funkci mnoha enzymů v lidském těle, selen pomáhá v boji proti volným radikálům.

Hlavní účinky:

  • zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky a spolu se selenem k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
  • selen a zinek chrání buňky před oxidativním stresem a přispívají k normální funkci imunitního systému
  • selen pozitivně ovlivňuje spermatogenezi a funkci štítné žlázy
  • zinek napomáhá k normálnímu stavu kostí a zraku
  • zinek je důležitý pro udržení normální hladiny testosteronu v krvi a pro normální plodnost a reprodukci

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Lipozomální vitaminy jsou obaleny lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekuly vitaminů se dostanou neporušené až do krve, odkud se snadno vstřebávají přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. S každou dávkou lipozomálních vitaminů tak zároveň dostanete do těla tuto cennou látku. Lecitin je základní stavební složkou buněčných membrán, vyskytuje se v důležitých tkáních (játra, mozek, srdce, svaly).


Dávkování

Dospělí užívají 2x denně 5 ml. Jednu dávku lipozomálního roztoku smíchejte s 1 dcl džusu, vody nebo čaje a vypijte. Nepijte koncentrát bez ředění. 


Složení

Slunečnicový lecitin 200 mg, zinek (glukonát zinečnatý) 7,5 mg (150 % RVH), bioaktivní selen (kvasnice obohacené selenem – selenomethionin) 0,055 mg (200 % RVH) v 5 ml. RVH - referenční výživová hodnota.

Slunečnicový lecitin bez GMO, zinek (glukonát zinečnatý), bioaktivní selen (kvasnice obohacené selenem – selenomethionin), sorban draselný, askorbát sodný, přírodní aroma čokoláda, demineralizovaná voda.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.