Doplněk stravy

AVITA Jaterní booster fosfolipidový komplex 200 ml

Značka: AVITA

AVITA Jaterní booster obsahuje výtažky z listů artyčoku a semen ostropestřce na podporu zdraví jater, dále glutathion, kurkumovník a selen, který příznivě ovlivňuje imunitu.

775

Cena za 100 ml: 387,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: AVITA Jaterní booster fosfolipidový komplex 200 ml

50133887

Úvod

Doplněk stravy AVITA Jaterní booster obsahuje kombinaci bylinných extraktů, glutathionu a selenu ve vysoce vstřebatelné lipozomální formě. Hlavní složkou je přípravku je ALTILIX™ vyráběný z výtažku z listů artyčoku. Artyčok je rostlina původem ze Středomoří, svým vzhledem připomíná bodlák. Obsahuje pro organismus prospěšné látky, je zdrojem antioxidantů, vitaminů a minerálů (mangan, draslík, sodík), vlákniny.

Hlavní složky:

  • artyčok pomáhá při trávení, harmonizuje střevní trakt, přispívá k normální funkci jater a podporuje detoxikaci organismu, působí jako antioxidant a pomáhá udržovat normální hladinu krevních tuků
  • ostropestřec mariánský má blahodárné účinky na játra, přispívá k jejich optimální funkci, pomáhá také při trávení a pročištění těla, příznivě ovlivňuje činnost srdce, napomáhá přirozené obranyschopnosti a přispívá k normální hladině cukru v krvi
  • glutathion je životně důležitý peptid neustále produkovaný našim tělem, skládá se ze tří aminokyselin (glutamin, cystein a glycin), zvlášť významně je zastoupen v našich játrech, patří k nejvýznamnějším antioxidantům v lidském organismu, podílí se na odstraňování reaktivních forem kyslíku
  • kurkumovník příznivě ovlivňuje činnost jater a normální trávení, přispívá ke zdravé imunitě
  • selen přispívá k normální funkci imunitního systému

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Lipozomální vitaminy jsou obaleny lipozomy neboli mikročásticemi tuku. Tento ochranný obal zabezpečí, že molekuly vitaminů se dostanou neporušené až do krve, odkud se snadno vstřebávají přímo do buněk. Zdrojem lipozomů (lipidů) je geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin. S každou dávkou lipozomálních vitaminů tak zároveň dostanete do těla tuto cennou látku. Lecitin je základní stavební složkou buněčných membrán, vyskytuje se v důležitých tkáních (játra, mozek, srdce, svaly).


Dávkování

Dospělí užívají 1x denně 10 ml (2 čajové lžičky). Jednu dávku lipozomálního roztoku smíchejte s 1 dcl džusu, vody nebo čaje a vypijte. Nepijte koncentrát bez ředění.


Složení

Slunečnicový lecitin 400 mg, artyčok (Cynara scolymus) – list 150 mg, ostropestřec mariánský (Silybum marianum) 57,9 mg, glutathion 50 mg, kurkumovník dlouhý (Curcuma longa) – kořen 50 mg, selen (kvasnice obohacené selenem) 0,11 mg (200 % referenční výživové hodnoty) v denní dávce 10 ml.

Demineralizovaná voda, geneticky nemodifikovaný slunečnicový lecitin, list artyčoku (Cynara scolymus), semeno ostropestřce mariánského (Silybum marianum), glutathion (cystein, glycin, kyselina L-glutamová), kořen kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa), selen (kvasnice obohacené selenem – selenomethionin), konzervační látka sorban draselný, antioxidant askorbát sodný, přírodní aroma cherry.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.