Elektronika

NAIPO oCuzen masážní podložka

Značka: NAIPO

NAIPO oCuzen podložka slouží k masáži zad a krku pomocí inteligentní prohřívací technologie. Funkce automatického přizpůsobení výšce postavy a inovativní ergonomický design.

Skladem na e-shopu
5 490
Doprava zdarma

O produktu: NAIPO oCuzen masážní podložka

50132239

Úvod

Dopřejte si profesoinální masáž zad a krku v pohodlí domova! NAIPO oCuzen je shiatsu masážní podložka, se kterou získáte ideální nástroj pro bodovou i hloubkovou masáž, a lze ji rovněž použít pro úlevu od bolesti. Přístroj nabízí několik možností nastavení jednotlivých funkcí, vyberete si tak masáž přesně na míru vašim potřebám. Inovativní design ve tvaru S se navíc skvěle přizpůsobí vašim zádům. Podložka je vybavena funkcí automatického přizpůsobení výšce postavy a je vhodná pro osoby s výškou od 155 cm do 192 cm. Je skladná a přenosná, takže si ji můžete vzít s sebou ať už vyrazíte kamkoli.

NAIPO oCuzen masážní podložka5Mnoho funkcí umožňuje individuální nastavení masáže

Podložka disponuje 3 možnostmi masáže: krk, záda a jejich kombinace, navíc můžete vybírat z tří rychlostních stupňů, 2 úrovní vyhřívání nebo možností masáže bez vyhřívání. K dispozici jsou také tři časové programy, které pracují po dobu 10, 20 nebo 30 minut. Inteligentní prohřívací technologie zajistí rychlé vyzařování tepla a tím zlepší krevní oběh, což v kombinaci s masáží efektivně uleví od bolavých svalů. Ovládání je velmi jednoduché díky přehlednému ovladači. Podložka je vybavena antibakteriální látkou X-Static Fabric, která s využitím stříbra potlačuje růst bakterií a udržuje látku dlouho svěží.

Hlavní vlastnosti:

  • masážní podložka vhodná pro domácí použití
  • 3 druhy vibrační masáže
  • integrované vyhřívání
  • velmi příjemná tkanina s antibakteriální úpravou
  • snadná obsluha

NAIPO oCuzen masážní podložka6


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.