Doplněk stravy

GS Koenzym Q10 60 mg 30+30 kapslí

Značka: GS

GS Koenzym Q10 60 mg obsahuje koenzym Q10 s vysokou vstřebatelností obohacený o thiamin, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a normální činnosti srdce.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

289

Cena za 1 kus: 4,82 Kč

Doprava zdarma

O produktu: GS Koenzym Q10 60 mg 30+30 kapslí

50137308

Úvod

Silný koenzym Q10 s vysokou vstřebatelností a vitamin B1. Koenzym Q10 je nezbytnou součástí každé buňky lidského těla. V našem organismu se účastní procesů spojených s tvorbou energie. Nejvíce koenzymu Q10 se vyskytuje v orgánech s vysokými požadavky na energii, jako jsou srdce, plíce a játra. Nároky na koenzym Q10 se stupňují při fyzické námaze i stresu a s přibývajícím věkem jeho přirozená produkce v těle klesá. Jeho doplnění lze doporučit sportovcům či jinak aktivním osobám i seniorům. V přípravku GS Koenzym Q10 60 mg je koenzym Q10 doplněn vitaminem B1 (thiamin), který přispívá k normální činnosti srdce.

Hlavní vlastnosti:

  • silná dávka 60 mg koenzymu Q10 s vysokou vstřebatelností
  • thiamin podporuje činnost srdce, normální energetický metabolismus, psychickou a nervovou činnost
  • vysoká vstřebatelnost

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně.


Složení

Koenzym Q10 60 mg, thiamin 1,1 mg (100 % referenční hodnoty příjmu) v jedné kapsli.

Obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), plnidla (sójový olej, včelí vosk), ubidekarenon, barvivo (karamel), thiamin mononitrát.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.