Doplněk stravy

GS Omega 3 Citrus 100+50 kapslí

Značka: GS

GS Omega 3 CITRUS + D3 obsahuje vyváženou kombinaci nejdůležitějších nenasycených mastných kyselin EPA a DHA pro zdravé srdce i správnou činnost mozku.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značek GS a Cemio v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 14. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.
325

Cena za 100 kusů: 216,67 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: GS Omega 3 Citrus 100+50 kapslí

50153432

Úvod

Vyvážená kombinace nejdůležitějších nenasycených mastných kyselin EPA a DHA pro zdravé srdce i správnou činnost mozku. GS Omega 3 CITRUS + D3 obsahuje 3 000 mg vysoce čištěného rybího oleje v denní dávce, bohatého na omega-3 kyseliny v přirozené formě triglyceridů, která je pro organismus až o 50 % lépe využitelná než často používané polosyntetické ethylestery. DHA a EPA v denní dávce 250 mg přispívají ke správné činnosti srdce. DHA navíc v dávce 250 mg podporuje správnou činnost mozku a zdravý zrak. Přípravek je obohacen o vitamin D3 pro podporu imunity, zdravé a silné kosti a zuby. To vše v kapsli s citronovou příchutí.

Aktivní látky v přípravku GS Omega 3 CITRUS + D3:

  • dávka 250 mg EPA/DHA přispívá k normální činnosti srdce
  • dávka 250 mg DHA přispívá k normální činnosti mozku a zraku
  • vhodný pro těhotné a kojící ženy – příjem DHA z těla matky přispívá k normálnímu vývoji očí a mozku plodu a kojených dětí*
  • vitamin D je důležitý pro dobrý stav kostí a zubů
  • vitamin D podporuje imunitní systém

Hlavní vlastnosti:

  • 3 000 mg vysoce čištěného rybího oleje v denní dávce
  • 100% přírodní omega-3 kyseliny
  • v přirozené formě triglyceridů – až o 50 % vyšší vstřebatelnost než polosyntetické ethylestery
  • navíc s vitaminem D3
  • kapsle s citronovou příchutí

Dávkování

Užívejte 1-3 kapsle denně během jídla. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Pro dosažení příznivých účinků na podporu mozkové činnosti a zdravého zraku užívejte 3 kapsle denně.


Složení

Rybí olej, obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), aroma (citrus), cholekalciferol. Výrobek je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 10 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

*Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.