Drogerie

Tierra Verde Čistič skel BIO pomeranč a citronela rozprašovač 750 ml

4.0

Čistič skel BIO pomeranč a citronela od značky Tierra Verde je vhodný na okna, zrcadla, sklokeramické varné desky či skleněné stolky. Účinně odstraňuje prach, mastnotu i otisky.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Tierra Verde Čistič skel BIO pomeranč a citronela rozprašovač 750 ml

50134178

Úvod

Přírodní čistič skleněných povrchů je šetrný k planetě, avšak s jistotou vyleští okna, zrcadla, sklokeramické varné desky, skleněné stolky a další. Účinně čistí povrchy od zaschlých kapek, prachu, mastnoty i otisků. Přináší vynikající výsledek, stačí pár tahů a vše se perfektně leskne! Přípravek je veganský, příjemně voní a 99 % jeho složek je čistě přírodních. Základním prvkem je alkohol, který odmašťuje a urychluje schnutí a kyselina citronová, jež odstraňuje vodní kámen a leští. Přípravek můžete použít i na nerezové a plastové povrchy. 

Hlavní vlastnosti:

  • efektivně čistí
  • produkt obsahuje 99 % přírodních složek
  • šetrný k životnímu prostředí

Použití

Prostředek nastříkejte na znečištěný nebo již umytý povrch a setřete nebo doleštěte suchým měkkým hadříkem. Doporučujeme použít utěrku froté z bambusu a bio bavlny od Tierra Verde.


Upozornění

Upozornění: H319 způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce a zasažené části těla. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Obsahuje: d-limonen. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.