Zdravotnické prostředky

T-tomi Ortopedické kalhotky suchý zip 3–6 kg 1 ks blue triangles

Značka: T-TOMI

Abdukční kalhotky T-tomi jsou speciálně vyvinuté pro děti, kterým bylo ortopedem doporučeno široké balení. Mají všitou vrstvenou plenkovinu, která odpovídá dvěma bavlněným tetra plenám.

NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks Při nákupu produktů značky T-Tomi v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC T-Tomi klip na kočárek 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: T-tomi Ortopedické kalhotky suchý zip 3–6 kg 1 ks blue triangles

50133642

Úvod

Doporučil ortoped vašemu děťátku tzv. „široké balení“, které bude udržovat jeho kyčle ve správném postavení? Hledáte vhodnou pomůcku, která by nahradila složité balení do dvou plen? Vyzkoušejte i vy ortopedické abdukční kalhotky T-tomi, jež jsou navržené výhradně pro děti, kterým lékaři doporučili široké balení. V kalhotkách je všita vrstvená plenkovina, která odpovídá dvěma bavlněným tetra plenám. Kalhotky tedy dobře slouží jako ortopedická pomůcka pro zdravý vývoj kyčlí u miminek.

Praktická kombinace s jednorázovými plenami

Tyto kalhotky nejsou savou vrstvou, mohou se nosit v kombinaci s jednorázovými plenami – nejlépe na oblečení (na body, dupačkách či punčoškách). Vnější vrstvu tvoří čistá bavlna v moderním designu. Praktické je zapínání na přední straně pomocí suchého zipu. Abdukční kalhotky T-tomi lze vybrat ve dvou velikostech, a to pro děti cca 3–6 kg a 5–9 kg. Kalhotky jsou prodyšné, pohodlné a jednoduché na používání i údržbu.

Hlavní vlastnosti:

  • pro děti s váhou přibližně 3–6 kg
  • materiál 100% bavlna
  • výplň odpovídá 2 poskládaným plenám
  • zapínání na suchý zip
  • moderní design

Upozornění

Produkty T-tomi splňují požadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti do 3 let a Oeko Tex Standard 100.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.