Ostatní

BRITA ON TAP náhradní patrona (filtr) 1 ks

Značka: BRITA
1.0

Náhradní patrona pro filtrační zařízení na vodovodní baterii Brita ON Tap. Jednoduchá výměna, kterou bez problémů zvládnete. Čistá voda bez mikroplastů a pesticidů kdykoliv otočíte kohoutkem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BRITA ON TAP náhradní patrona (filtr) 1 ks

50133862

Úvod

Náhradní filtr pro Brita ON TAP s kapacitou 600 l. Jednoduchá výměna, kterou bez problémů zvládne každý. Dopřejte si čistou vodu bez mikroplastů a pesticidů kdykoliv otočíte kohoutkem! Brita vodní filtr na kohoutek ON TAP odfiltruje z vody nečistoty a odstraní nežádoucí zápach, abyste si mohli užívat zdravější a chutnější vodu. Filtrační technologie filtrů BRITA je založena na ryze přírodní technologii. Korpus filtru je vyroben z plastu, který neobsahuje BPA a je určen pro trvalý kontakt s vodou. Filtrační směs uvnitř filtru je tvořena iontoměničem v podobě pryskyřice a mikročásticemi aktivního uhlí, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů.

Filtrační systém redukuje:

  • mikroplasty a bakterie
  • těžké kovy (např. olovo)
  • pesticidy a herbicidy
  • hormony
  • chlór

BRITA ON TAP náhradní patrona (filtr) 1 ks2

Jak funguje filtrování vody s filtrem Brita ON TAP?

Nefiltrovaná voda protéká přes filtr. Jemné síto zachytí hrubé částice - organické nečistoty. Následně přichází voda do styku se samotnou filtrační směsí, která obsahuje primárně 2 složky. Pryskyřice, která coby iontoměnič absorbuje těžké kovy (olovo, měď). Aktivní uhlí - při kontaktu vody s mikročásticemi aktivního uhlí dojde k výrazné redukci látek negativně ovlivňujících chuť a vůni vody - především chlóru a pesticidů a herbicidů, které se zachytí na porézním povrchu mikročástic aktivního uhlí (Micro Carbon Pearls). Membrány z dutých vláken pak zachytí všechny částečky větší než 0,5 mikrometru, což jsou mikroplasty a 99,9 % bakterií. Z kohoutku pak vytéká voda, která má zachované minerály jako jsou vápník a hořčík. Vodní filtr Brita ON TAP tedy neslouží jako filtr proti vodnímu kameni.

Hlavní vlastnosti:

  • náhradní filtr pro systém BRITA ON TAP (1 ks)
  • odstraní z kohoutkové vody mikroplasty a bakterie, těžké kovy, pesticidy a herbicidy, hormony a chlór
  • zachovává ve vodě minerály (vápník i hořčík)
  • vylepšuje chuť a vůni vody
  • kapacita 600 l vody

 


Složení

Pryskyřice, mikroperličky aktivního úhlí z kokosových skořápek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.