Elektronika

Maison Berger Paris Aroma Elektrický difuzér Energy Čerstvé tonikum 475 ml

Produktová řada: Aroma

Elegantní difuzér s ovladačem a vůní Čerstvé tonikum od Maison Berger Paris provoní váš domov a navodí hřejivou atmosféru.

1 590
Doprava zdarma

O produktu: Maison Berger Paris Aroma Elektrický difuzér Energy Čerstvé tonikum 475 ml

50133815

Úvod

Energická vůně Čerstvé tonikum v sobě mísí plno druhů sladkého ovoce. Grapefruit, pomeranč a ananas s broskví potěší vaše čichové buňky a osvěží prostor kolem vás. Pižmo zvýrazňuje ovocné tóny a dodává vůni sofistikovanost. Díky francouzským expertům na parfémy z Maison Berger Paris se můžete těšit na nezapomenutelný zážitek. Stylový difuzér Aroma pak jen dokreslí a vydekoruje prostor v místnosti. Nabízí také plno efektů. Libovolně si nastavíte podsvícení či intenzitu mlhy. Vypněte hlavu a pusťte si difuzér, který vám pomůže přijít na jiné myšlenky. Jedna náplň vůně s obsahem 475 ml připraví až 40 hodin difúze. 

Hlavní vlastnosti:

  • ovocná vůně dokonale osvěží prostor
  • náplně jsou měnitelné 
  • difuzér je na dálkové ovládní

 


Složení

Tóny parfému čerstvé tonikum:

  • Hlava: grapefruit, pomeranč
  • Srdce: grapefruit, ananas
  • Základ: pižmo, broskev
  • Složky vůně: voda, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one, vonné složky.

Použití

Odstraňte kryt a nalijte vůni do difuzéru. Parfém je již namíchaný, nepřidávejte nic jiného ani vodu nebo jiné esenciální oleje. Nepřekračujte rysku pro maximální hladinu naplnění. Uzavřete difuzér a umístěte jej na rovný povrch. Pomocí USB přípojky ho zapojte do zásuvky. Zapnutí a vypnutí, intenzitu vůně, osvětlení volíte na dálkovém ovládání nebo pomocí tlačítka na spodní straně přístroje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.