Drogerie

Maison Berger Paris Aroma Náplň do elektrického difuzéru Relax Sladký orient 475 ml

Produktová řada: Aroma

Afrodiziakální vůně jasmínu a vanilky přispívá ke zklidnění mysli. Sladký orient od Maison Berger Paris vyšperkuje vaše relaxační chvilky.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

225
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Maison Berger Paris Aroma Náplň do elektrického difuzéru Relax Sladký orient 475 ml

50133828

Úvod

Pohlaďte své smysly hřejivou vůní Sladký orient a poddejte se vášni ukryté v tomto jedinečném bytovém parfému. Kombinace přitažlivého jasmínu s květinovými tóny jemné růže, smyslné fialky s citrusovým bergamotem a nádechem lékořice vykouzlí romantickou atmosféru. Plné aroma přímo vybízí k meditaci a relaxačním okamžikům. Díky spolupráci firmy Maison Berger Paris s předními mistry parfuméry se jednoduše přenesete do krajů Provence z pohodlí vašeho domova.

Hlavní vlastnosti:

  • afrodiziakální vůně uvolní napětí
  • náplň o 475 ml do elektrického difuzéru Aroma
  • provoní vás byt na 40 hodin

Složení

Tóny parfému Sladký orient:

  • Hlava: anýz, bergamot, lékořice
  • Srdce: jasmín, růže, fialka, malina
  • Základ: dubový mech, tonka boby, vanilka, heliotropin
  • Složky vůně: voda, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one, vonné složky a esenciální oleje z pačuli a guajakového dřeva.

Použití

Odstraňte kryt a nalijte vůni do elektrického difuzéru. Parfém je již namíchaný, nepřidávejte nic jiného ani vodu nebo jiné esenciální oleje. Nepřekračujte rysku pro maximální hladinu naplnění. Uzavřete difuzér a umístěte jej na rovný povrch. Pomocí USB přípojky ho zapojte do zásuvky. Zapnutí a vypnutí, intenzitu vůně, osvětlení volíte na dálkovém ovládání nebo pomocí tlačítka na spodní straně přístroje. Náplně jsou měnitelné. Do difuzéru Aroma dávejte vždy jen náplně jemu určené. 


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.