Drogerie

Maison Berger Paris Aroma Náplň do elektrického difuzéru Respire Ledová procházka 475 ml

Produktová řada: Aroma

Pozvěte do vašeho domova vánek svěžesti s vůní Ledová procházka od Maison Berger Paris. Máta a eukalyptus osvěžují vzduch a jsou vhodné pro domácí aromaterapii.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Maison Berger Paris Aroma Náplň do elektrického difuzéru Respire Ledová procházka 475 ml

50133832

Úvod

Osvěžující jako zimní vánek, to je Ledová procházka od francouzské značky Maison Berger Paris. Působivá bytová vůně, rozmazlí vaše čichové buňky mátou peprnou, tymiánem a eukalyptem. Díky borovicovému jehličí vás zavede do zasněženého lesa. V kombinaci s uvolňujícím mentolem příjemně protáhne váš nos. Poddejte se pikantně hřejivému aroma, které k vám domů pustí závan svěžesti. Parfém vznikl na základě spolupráce s mistry parfuméry z Grasse, což mu zajišťuje prvotřídní kvalitu.

Hlavní vlastnosti:

  • ledově svěží vůně
  • náplň vhodná do elektrického difuzéru Aroma
  • balení o 475 ml provoní 40 hodin

Složení

Tóny parfému Ledová procházka:

  • Hlava: eukalyptus, mentol
  • Srdce: jehličí borovice, máta
  • Základ: tymián
  • Skládá se z vody, 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one a vonných složek

Použití

Odstraňte kryt a nalijte vůni do difuzéru. Parfém je již namíchaný, nepřidávejte nic jiného ani vodu nebo jiné esenciální oleje. Nepřekračujte rysku pro maximální hladinu naplnění. Uzavřete difuzér a umístěte jej na rovný povrch. Pomocí USB přípojky ho zapojte do zásuvky. Zapnutí a vypnutí, intenzitu vůně, osvětlení volíte na dálkovém ovládání nebo pomocí tlačítka na spodní straně přístroje. Náplně jsou měnitelné. Do difuzéru Aroma dávejte vždy jen náplně jemu určené.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.