Drogerie

Maison Berger Paris Aroma Náplň do katalytické lampy Respire Ledová procházka 500 ml

Produktová řada: Aroma

Vůně Ledová procházka od Maison Berger Paris vás zavede do zasněžené krajiny plné svěžích i hřejivých esencí. Obsah mentolu a eukalyptu perfektně protáhne váš nos.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Maison Berger Paris Aroma Náplň do katalytické lampy Respire Ledová procházka 500 ml

50133837

Úvod

Osvěžující jako zimní vánek, to je Ledová procházka od francouzské značky Maison Berger Paris. Působivá bytová vůně, rozmazlí vaše čichové buňky mátou peprnou, tymiánem a eukalyptem. Díky borovicovému jehličí vás zavede do zasněženého lesa. V kombinaci s uvolňujícím mentolem příjemně protáhne váš nos. Poddejte se pikantně hřejivému aroma, které k vám domů pustí závan svěžesti. Parfém vznikl na základě spolupráce s mistry parfuméry z Grasse, což mu zajišťuje prvotřídní kvalitu.

Hlavní vlastnosti:

  • ledově svěží vůně
  • náplň pro katalytické lampy
  • balení o 500 ml umožňuje 20 hodin difuze = 80 hodin provonění

Složení

Tóny parfému Ledová procházka:

  • Hlava: eukalyptus, mentol
  • Srdce: jehličí borovice, máta
  • Základ: tymián
  • Obsahuje vodu, isopropylalkohol a vonné složky

Použití

Pomocí trychtýře nalijte náplň do katalytické lampy. Při prvním použití ponořte knot do lampy a počkejte 20 minut, než nasaje tekutinu. Zapalte kahan a počkejte 2 minuty. Po dvou minutách sfoukněte plamen a kahan zakryjte víčkem pro difuzi. V dalších 30 minutách lampa kompletně osvěží a provoní místnost. Pokud budete chtít lampu vypnout, sundejte difúzní víčko a uzavřete kahan.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.