Drogerie

Maison Berger Paris Aroma Náplň do katalytické lampy D-Stress Sladké ovoce 500 ml

Produktová řada: Aroma

Parfém dobré nálady. To je Sladké ovoce od Maison Berger Paris, který rozveselí nejen vaše čichové buňky. Nalaďte se na pozitivní vlnu se šťavnatou mandarinkou.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Maison Berger Paris Aroma Náplň do katalytické lampy D-Stress Sladké ovoce 500 ml

50133839

Úvod

Svěží interiérová vůně Sladké ovoce povzbudí vaše smysly a naladí vás na pozitivní vlnu. Esenciální olej z mandarinky a výtažek z melounu dodávají parfému hravost a lehkost. Citrusové tóny bergamotu a pomeranče osvěžují vzduch. Kořeněný zázvor s pudrovou mimózou přinášejí originalitu a pižmo už jen podtrhuje jedinečný aromatický zážitek. Esence jako stvořená pro příjemný večer. Dopřejte si prvotřídní kvalitu od Maison Berger Paris, kteří ve spolupráci s francouzskými mistry parfuméry namíchali tuto skvostnou vůni, díky níž stylově provoníte váš domov

Hlavní vlastnosti:

  • antistresová vůně prispívá k uvolnění od napětí
  • náplň do katalytické lampy
  • balení o 500 ml umožňuje 20 hodin difuze = 80 hodin provonění

Složení

Tóny parfému Sladké ovoce:

  • Hlava: pomeranč, mandarinka, bergamot
  • Srdce: meloun, mimóza, zázvor
  • Základ: pižmo
  • Obsahuje vodu, isopropylalkohol a vonné složky

Použití

Pomocí trychtýře nalijte náplň do katalytické lampy. Při prvním použití ponořte knot do lampy a počkejte 20 minut, než nasaje tekutinu. Zapalte kahan a počkejte 2 minuty. Po dvou minutách sfoukněte plamen a kahan zakryjte víčkem pro difuzi. V dalších 30 minutách lampa kompletně osvěží a provoní místnost. Pokud budete chtít lampu vypnout, sundejte difúzní víčko a uzavřete kahan.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.