Drogerie

Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Nekonečná svěžest 500 ml

Lehká vůně plná přírody, taková je Nekonečná svěžest od Maison Berger Paris. Nechte se okouzlit jemnými bylinkovými tóny v kombinaci se svěžím grapefruitem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Nekonečná svěžest 500 ml

50133851

Úvod

Poznejte lehkou vůni, která vás omámí svými čistými tóny a jednoduchou elegancí. Nekonečná svěžest od francouzské značky Maison Berger Paris vás zavede do ráje bylinek. Hřejivá šalvěj muškátová v kombinací se svěžím eukalyptem a mátou peprnou se mísí s jemnou vůní aloe vera a lotosového květu. Dřevité tóny pačuli a bylinného sena vás zavede na rozkvetlý venkov. Energizující grapefruit zvýrazňuje aroma parfému a poskytuje nezapomenutelný zážitek. Provoňte svůj domov stylovou vůní, na které spolupracovali mistři parfuméři z Grasse.

Hlavní vlastnosti:

  • vůně lehká jako svěží vánek
  • náplň do katalytické lampy
  • balení o 500 ml umožňuje 20 hodin difuze = 80 hodin provonění

Složení

Tóny parfému Nekonečná svěžest:

  • Hlava: zelené tóny, eukalyptus, grapefruit
  • Srdce: máta, šalvěj, aloe vera, květ lotosu 
  • Základ: pižmo, bylinné seno, pačuli
  • Obsahuje vodu, isopropylalkohol a vonné složky

Použití

Pomocí trychtýře nalijte náplň do katalytické lampy. Při prvním použití ponořte knot do lampy a počkejte 20 minut, než nasaje tekutinu. Zapalte kahan a počkejte 2 minuty. Po dvou minutách sfoukněte plamen a kahan zakryjte víčkem pro difuzi. V dalších 30 minutách lampa kompletně osvěží a provoní místnost. Pokud budete chtít lampu vypnout, sundejte difúzní víčko a uzavřete kahan.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.