Drogerie

Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Vzácný jasmín 500 ml

Afrodiziakální bytová vůně Vzácný jasmín od Maison Berger Paris je vhodná k meditaci a odpočinku. Dokonalou esenci namíchali přímo mistři parfuméři z Grasse.

435
Doprava zdarma

O produktu: Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Vzácný jasmín 500 ml

50133856

Úvod

Dráždivá vůně Vzácný jasmín od Maison Berger Paris probudí vaše smysly. Jasmín je díky svým afrodiziakálním účinkům již od pradávna využíván k aromaterapii. V kombinaci s exotickým olejem ylang-ylang tvoří dokonalou souhru, která vás naladí na pozitivní notu. Květinové tóny karafiátu a pivoňky elegantně doplňují kompozici vůní. Meruňka s broskví zastupují ovocné prvky a květ pomerančovníku dodává svěžest. Provoňte váš domov jedinečnou, sladkou a opojnou vůní navozující příjemnou atmosféru.

Hlavní vlastnosti:

  • povzbuzující a afrodiziakální vůně 
  • náplň do katalytické lampy
  • balení o 500 ml umožňuje 20 hodin difuze = 80 hodin provonění

Složení

Tóny parfému Vzácný jasmín:

  • Hlava: jasmín, ylang-ylang
  • Srdce: karafiát, jasmín, pivoňka
  • Základ: broskev, meruňka, květ pomerančovníku
  • Obsah vůně: voda, isopropylalkohol a vonné složky

Použití

Pomocí trychtýře nalijte náplň do katalytické lampy. Při prvním použití ponořte knot do lampy a počkejte 20 minut, než nasaje tekutinu. Zapalte kahan a počkejte 2 minuty. Po dvou minutách sfoukněte plamen a kahan zakryjte víčkem pro difuzi. V dalších 30 minutách lampa kompletně osvěží a provoní místnost. Pokud budete chtít lampu vypnout, sundejte difúzní víčko a uzavřete kahan.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.