Drogerie

Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Čerstvý eukalyptus 500 ml

Osvěžte váš domov lehkou vůní Čerstvý eukalyptus od francouzské značky Maison Berger Paris. Smyslné tóny levandule i hřejivého cedru s exotickou ambrou si okamžitě zamilujete.

449
Doprava zdarma

O produktu: Maison Berger Paris Náplň do katalytické lampy Čerstvý eukalyptus 500 ml

50133857

Úvod

Přivítejte ve svém bytě lehký vánek citrusového aroma a zelených tónů smíchaných s oslnivou levandulí a dřevitou vůní cedru. Všechny tyto prvky spojuje esence Čerstvý eukalyptus od Maison Berger Paris. Kombinace zelených a mořských not dodává parfému nekonečnou svěžest. Výrazný eukalyptus je hojně využíván k aromaterapii. Uvolňuje napětí a navozuje harmonické pocity. Díky spolupráci s parfumérskými mistry z Grasse si můžete užít tu nejvyšší kvalitu bytových vůní.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí vzduch a uvolňuje napětí  
  • náplň do katalytické lampy
  • balení o 500 ml umožňuje 20 hodin difuze = 80 hodin provonění

Složení

Tóny parfému Čerstvý eukalyptus:

  • Hlava: citrusy, zelené tóny
  • Srdce: levandule, eukalyptus, tóny oceánu
  • Základ: lišejník, cedr, ambra
  • Obsah vůně: voda, isopropylalkohol a vonné složky

Použití

Pomocí trychtýře nalijte náplň do katalytické lampy. Při prvním použití ponořte knot do lampy a počkejte 20 minut, než nasaje tekutinu. Zapalte kahan a počkejte 2 minuty. Po dvou minutách sfoukněte plamen a kahan zakryjte víčkem pro difuzi. V dalších 30 minutách lampa kompletně osvěží a provoní místnost. Pokud budete chtít lampu vypnout, sundejte difúzní víčko a uzavřete kahan.


O značce

Maison Berger Paris je francouzská luxusní značka elektrických difuzérů a bytových parfémů. Je vyhlášená pro své aroma difuzéry a designové katalytické lampy. V sortimentu najdete také vonné svíčky a vůně do auta. Díky francouzské parfumérské tradici a historii firmy, která sahá do 19. století, se společnost řadí k nejlepším výrobcům interiérových vůní na trhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.