Ostatní

BRITA Style LED filtrační konvice 2,4 l modrá

Značka: BRITA

Filtrační konvice BRITA Style LED o celkovém objemu 2,4 l vám zajistí chutnější a čistější vodu. Součástí balení je 1 ks filtru BRITA MAXTRAplus Pure performance. LED indikátor vám připomene čas na výměnu filtru.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BRITA Style LED filtrační konvice 2,4 l modrá

50133879

Úvod

Chcete přeměnit vaši běžnou kohoutkovou vodu v čistější, zdravější a chutnější? Pohodlným řešením je filtrační konvice! Moderní a stylová konvice v modrém provedení využívá filtr BRITA MAXTRAplus Pure Performace, který odstraní z vody nejen hrubé nečistoty, ale také vodní kámen, těžké kovy, chlór, pesticidy, zbytky léků a další látky negativně ovlivňující chuť vody. Celkový objem konvice je 2,4 l a objem přefiltrované vody je 1,4 l (objem spodní části konvice), průzračně čistou a osvěžující vodu získáte během 5 minut. Ergonomická rukojeť dobře padne do ruky a usnadňuje manipulaci i s plnou konvicí. Konvici můžete mít připravenou na stole, nebo ji umístit do dveří ledničky. LED indikátor stavu filtru Smart Light vám pomůže ohlídat optimální čas výměny vodního filtru. Zohledňuje nejen dobu používání filtru, ale i množství přefiltrované vody. Režim semaforu (zelená, oranžová, červená) je velmi intuitivní.

Hlavní vlastnosti:

  • filtrační konvice vám zajistí čistější a chutnější kohoutkovou vodu
  • jedinečný systém MAXTA FlowControl zajišťuje optimální dobu filtrace pro nejlepší výsledky
  • praktické plnění jednou rukou díky silikonovému poutku
  • LED indikátor stavu filtru Smart Light
  • transparentní materiál, minimalistický design
  • celkový objem 2,4 l
  • objem 1,4 l filtrované vody
  • lze mýt v myčce nádobí (s výjimkou víčka)
  • balení obsahuje filtrační konvici s 1 filtrem BRITA MAXTRAplus Pure Performance

obr

Ryze přírodní technologie filtračního systému

Filtrační technologie filtrů BRITA Pure Performance MAXTRAplus je založena na ryze přírodní technologii: korpus filtru je vyroben z recyklovatelného plastu, který neobsahuje BPA a je určen pro trvalý kontakt s vodou. Filtrační směs uvnitř filtru je tvořena iontoměničem v podobě syntetické pryskyřice a mikročásticemi aktivního uhlí, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. Technologie MicroFlow zajistí opravdu skvělou chuť vody. Snadno tak v pohodlí domova získáte čistší, průzračnější vodu s neodolatelnou chutí. Filtrovaná voda je osvěžující nejen studená, ale umožňuje také plné rozvinutí aroma a chuti vaší kávy nebo čaje, a je rovněž ideální pro zdravé vaření. Vaše spotřebiče chrání před usazováním vodního kamene a tím prodlužují jejich životnost.

Filtrační patrona BRITA MAXTRAplus Pure Performance: 

  • odstraní z kohoutkové vody nečistoty
  • vylepšuje chuť a vůni vody
  • redukuje uhličitanovou tvrdost vody (vodní kámen)
  • vhodná pro lokality s měkkou a středně tvrdou vodou
  • kapacita filtru je 100 l vody (vydrží až 4 týdny užívání)

img

Jak funguje filtrování vody s filtry BRITA Pure Performance MAXTRAplus?

Nefiltrovaná pitná voda vtéká přes vstupní otvor dovnitř filtru. Jemné síto zachytí hrubé částice - organické nečistoty. Následně přichází voda do styku se samotnou filtrační směsí, která obsahuje primárně 2 složky. Pryskyřice, která coby iontoměnič redukuje uhličitanovou tvrdost vody (vodní kámen) a absorbuje těžké kovy (olovo, měď). Při kontaktu vody s mikročásticemi aktivního uhlí dojde k výrazné redukci látek negativně ovlivňujících chuť a vůni vody - především chlóru, pesticidů a herbicidů, které se zachytí na porézním povrchu mikročástic aktivního uhlí. Extra jemná mřížka na spodní straně filtru zabraňuje případnému uvolnění drobných částic filtrační směsi do již přefiltrované vody.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.