Ostatní

Vileda TURBO 3v1 náhrada

Značka: VILEDA
3.0

1 mycí návlek Vileda TURBO 3v1 náhrada k mopům Vileda TURBO a Easy Wring and Clean se třemi druhy třásní zajistí intenzivní odstranění nečistot ze všech tvrdých podlah.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Vileda TURBO 3v1 náhrada

50134113

Úvod

Prémiová náhrada 3v1 k mopům Vileda TURBO a Easy Wring and Clean. Jedinečný mycí návlek Vileda TURBO 3v1 náhrada kombinuje tři druhy třásní: bílé třásně jsou tvořeny 100 % Microfibre materiálem pro snadný úklid každodenní špíny, navíc má skvělou absorpční schopnost, červené a šedé třásně jsou vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který si skvěle poradí se zaschlými nečistotami nepoškrábe podlahu, fialové třásně lépe zachytávají vlasy a delší nečistoty, a pomáhají tím odstraňovat odolné nečistoty z povrchů. Kombinace třech druhů třásní umožňuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Tento mycí návlek má nově oproti ostatním TURBO náhradám dodatečnou mycí plochu na spodní části mopu (nejen třásně kolem hlavice). Tato prémiová náhrada má až o 40 % vyšší čisticí sílu a účinnost při sběru nečistot. Tenká mikrovlákna fyzicky perfektně přilnou k povrchu podlahy, kde zachytí nečistoty a odstraní více než 99 % bakterií bez nutnosti použití chemikálií, jen za pomoci vody. *

Hlavní vlastnosti:

  • v balení 1 ks náhradního mycího návleku
  • k mopům Vileda TURBO a Easy Wring and Clean
  • tři druhy třásní z mikrovlákna pro dokonalou čistotu
  • vhodný na všechny typy tvrdých podlah
  • pratelné na 60 °C

* Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.


Použití

Snadná výměna náhradní hlavice. Mycí návlek lze prát až na 60 °C, nepoužívejte aviváž ani sušičku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.