Kojenecká výživa počáteční

Hami 1 600 g

Značka: HAMI
5.0

Pokud dítě nemůže být kojeno, kojenecké mléko Hami 1 s komplexem OptiNutri je vhodnou volbou pro jeho spokojené bříško v prvních šesti měsících života.

Velikost balení
199

Cena za 100 g: 33,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Hami 1 600 g

50134349

Úvod

Hami 1 je počáteční mléčná výživa pro kojence od narození. Tou nejlepší výživou pro vaše miminko je mateřské mléko, které je díky optimálnímu složení lehce stravitelné. Pokud dítě nemůže být kojeno, kojenecké mléko Hami 1 s komplexem OptiNutri je vhodnou volbou pro jeho spokojené bříško v prvních šesti měsících života.

Hlavní vlastnosti

  • pro kojence 0-6 měsíců
  • obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA*
  • jediným zdrojem cukru je laktóza
  • bez konzervantů a umělých aromat**
  • bez palmového oleje

Složení

Laktóza (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový, řepkový, slunečnicový), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), galaktooligosacharidy (z mléka), mléčná bílkovina (z mléka), rybí olej, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citronan sodný, chlorid cholinu, hydrogenfosforečnan hořečnatý, citronan draselný, kyselina L-askorbová, inositol, emulgátor (sójový lecitin), chlorid hořečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý, L-karnitin, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, síran měďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), jodid draselný, síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny: mléko, rybí olej, sója.


Použití

  • Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obalu) vlijte do vysterilizované láhve.
  • Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí ploché části nože.
  • Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obalu). Uzavřete lahev a důkladně protřepejte ve svislé poloze.
  • Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, pak zlikvidujte.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.

Dávkování

100 ml počátečního mléka Hami 1 = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky prášku. 1 zarovnaná odměrka = 4,5 g prášku. Protože každé dítě má jiné potřeby, přesné množství mléka pro vaše děťátko vám poradí pediatr.


Upozornění

Výrobek je určen pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být plně kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Potravina pro zvláštní výživu.

Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Mateřské mléko je pro výživu novorozenců a kojenců nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let věku dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné. Počáteční kojenecká výživa by měla být používána na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.

*Obsahuje DHA, jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu. **Tak jako všechna kojenecká a dětská výživa dle požadavků legislativy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.