Dentální hygiena

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček

Produktová řada: ProtectiveClean

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White vám usnadní každodenní péči o zuby a dopomůže k bělejšímu úsměvu. Efektivní sonická technologie s 62 000 pohyby za minutu.

3 590
Doprava zdarma

O produktu: Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček

50134156

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček12

Zářivě bílý úsměv máte nyní na dosah! Nechte vyniknout přirozenou bělost svých zubů s elektrickým sonickým kartáčkem Philips Sonicare ProtectiveClean White HX6877/28. Poznejte rozdíl šetrného čištění díky tlakovému senzoru a zároveň získejte bělejší zuby za 1 týden.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček3

Díky šetrné sonické technologii je plak ze zubů stírán, a zároveň dokáže hlavice kartáčku napěnit zubní pastu na bublinky, které vhání do mezizubních prostor a podél linií dásní. Za jednu minutu provádí 62 000 jemných a vysoce účinných pohybů, tedy mnohonásobně víc než při ručním čištění. Sonický zubní kartáček Philips Sonicare vám při čištění zajistí úplně nový pocit čistých zubů. Sonická technologie je vhodná pro použití s rovnátky, výplněmi, korunkami a fazetami a lze ji využívat i při každodenním ošetřování nemocných dásní.  

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček4

Hlavice pro odstranění pigmentací W2 Optimal White je ve svém středu hustě osázená vlákny, takže zvládne skvěle odstranit každodenní pigmentace způsobené jídlem nebo nápoji. Již za 7 dní můžete poznat rozdíl v bělosti svých zubů a těšit se z přirozeně zářivého úsměvu.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček5

Jedinečný tlakový senzor zabudovaný v sonickém kartáčku ProtectiveClean během čištění hlídá, jestli na zuby příliš netlačíte. Pokud začnete vyvíjet nadměrný tlak, kartáček vás pulzujícím zvukem upozorní, že máte tlak zmírnit. Vy si přílišného tlaku při čištění nemusíte všimnout, váš kartáček to však pozná okamžitě!

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček6

Kartáček ProtectiveClean 6100 nabízí 3 režimy čištění a 3 stupně intenzity. Díky tomu vám umožní přizpůsobit čištění individuálním potřebám.

  • Clean– standardní volba pro každodenní kvalitní čištění
  • White- ideální pro odstranění povrchových skvrn
  • Gum Care– šetrně, ale přesto účinně, čistí vaše dásně a jemně je promasíruje, navíc přidává další minutu s nižší intenzitou

3 stupně intenzity umožňují přepínat mezi vysokou, střední a nízkou, a přizpůsobit čištění vašim preferencím a citlivosti zubů.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček7

Kartáčky Philips Sonicare jsou vybaveny dvěma časovači, které vám dobu čištění pomohou postupně překlenout. QuadPacer dohlíží, jak dlouho jste strávili čištěním jednotlivých částí úst. SmartTimer vám pohlídá načasování 2 minut čištění. Zuby si tak budete čistit vždy optimální dobu a s přehledem.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček8

Vždy víte, kdy je potřeba vyměnit hlavici kartáčku. Chytrá technologie BrushSync sleduje, jak dlouho byla hlavice kartáčku používaná a jak silně jste na kartáček tlačili. Když je čas na výměnu hlavice, budete upozorněni krátkým pípnutím a rozsvícením světelné kontrolky na těle kartáčku. Nevíte si rady, jaký režim a intenzitu použít? Speciální mikročip rozpozná a synchronizuje chytrou hlavici s tělem kartáčku a informuje jej, kterou hlavici používáte. Pokud nasadíte hlavici pro péči o dásně, kartáček automaticky vybere optimální režim (Gum Care) a intenzitu.

Hlavní vlastnosti:

  • sonická technologie – 62 000 jemných pohybů/min
  • zabudovaný tlakový senzor
  • 3 režimy čištění, 3 stupně intenzity
  • hlavice W2 Optimal White – odstranění každodenních pigmentací
  • světlejší zuby už za 7 dnů
  • výdrž baterie až 2 týdny
  • praktické cestovní pouzdro

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček10

Díky praktickému cestovnímu pouzdru bude váš kartáček hygienicky uložený, ať už jste doma nebo na cestách. Na jedno plné nabití budete moci kartáček používat pravidelně dva týdny (založeno na dvou periodách dvouminutového čištění denně). Pro delší cesty doporučujeme přibalit i nabíječku.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 HX6877/28 White sonický zubní kartáček11

Využijte možnosti mít 3 roky záruku na sonické elektrické zubní kartáčky Philips Sonicare. Pro získání +1 rok záruky zdarma navíc stačí do 3 měsíců od nákupu zaregistrovat zakoupený produkt na stránkách Philips.cz/MyPhilips. Po registraci obdržíte potvrzující e-mail, jenž bude obsahovat i číslo smlouvy o prodloužené záruce.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.