Drogerie

NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 ml

Značka: NUK
5.0

NUK Mycí prostředek na lahve zajišťuje šetrné a bezpečné mytí kojeneckých lahviček a saviček. Díky síle enzymů spolehlivě odstraní zbytky jídla z nádobí.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky NUK získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
145
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NUK Mycí prostředek na láhve a savičky 500 ml

50134258

Úvod

V prvních měsících života miminka je jeho hlavním jídlem především mléko a pyré. Po krmení zůstávají na lahvičce, savičce a jiném nádobí zbytky, ty se mohou hromadit, což je živná půda pro bakterie a nepříjemný zápach. Abychom tyto nečistoty účinně odstranili, vyvinuli jsme mycí prostředek na dětské nádobí NUK. Složení přípravku obsahuje přírodní látky a enzymy, které spolehlivě odstraní zbytky mléka, dětské výživy, kaše a džusu. Enzymy rozštěpí zbytky bílkovin a lze je snadno opláchnout. Produkt je velmi šetrný a hodí se k mytí veškerého kojeneckého příslušenství včetně omyvatelných hraček. Protože je příroda blízká našim srdcím, láhev pochází ze 100% recyklovaného PET. Přípravek je dermatologicky testován.

Hlavní vlastnosti:

  • produkt na přírodní bázi
  • bez parfemace a barviv, hypoalergenní
  • biologicky odbouratelný přípravek

Upozornění

Mycí prostředek udržujte vždy mimo dosah dětí. Pokud se prostředek dostane do očí, okamžitě je vypláchněte vodou. Pokud prostředek omylem spolknete, vyhledejte lékařskou pomoc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.