Doplněk stravy

N-Medical Elastin 100 tobolek

Značka: N-MEDICAL

N-Medical Elastin obsahuje bio-elastin v kombinaci s vitaminem C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek.

Velikost balení
2 499

Cena za 100 kusů: 2 499,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: N-Medical Elastin 100 tobolek

50134146

Úvod

Hydrolyzovaný elastin v tobolkách pro komfortní užívání. N-Medical Elastin obsahuje bio-elastin v kombinaci s vitaminem C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek. Elastin je hlavní látka zodpovědná za pružnost tkání v našem těle. Najdeme jej v mezibuněčném prostoru v kůži, šlachách, plicích, cévních stěnách a vazech. Naši pleť udržuje pevnou a vypnutou a schopnou reagovat na změny například při rychlém úbytku hmotnosti. S přibývajícím věkem elastinu ubývá a jeho pokles provází ztenčení kůže a tvorba vrásek.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje hydrolyzovaný bio-elastin
  • elastin udržuje pleť pevnou a vypnutou
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek

Dávkování

Užívejte 1 tobolku denně před jedním z hlavních jídel. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

N-Medical Elastin se vyrábí za přísných hygienických podmínek v České republice, aby splňoval nejvyšší úroveň kvality (GMP) ve farmaceutické kvalitě: 200 mg hydrolyzovaný elastin, 300 mg přírodní vitamin C – 375 % RHP. Neobsahuje konzervanty ani barviva.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.