Kosmetika

Biomedica BIOVENOL Limitovaná edice krém 2 x 200 ml + Dezinfekční gel na ruce 100 ml

Značka: BIOMEDICA

Biomedica BIOVENOL Limitovaná edice + Dezinfekční gel na ruce obsahuje chladivý krém k péči o pokožku unavených a těžkých nohou s měsíčkem a kaštanem koňským.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Biomedica BIOVENOL Limitovaná edice krém 2 x 200 ml + Dezinfekční gel na ruce 100 ml

50130038

Úvod

Biomedica BIOVENOL Limitovaná edice krém 2 x 200 ml + Dezinfekční gel na ruce 100 ml obsahuje dvě tuby chladivého krému k péči o pokožku unavených nohou s kaštanem koňským a hygienický gel s virucidním účinkem.

Limitovaná edice – dvojité balení bylinného krému + dezinfekční gel

  • BIOVENOL krém je přípravek s měsíčkem, kaštanem a éterickými oleji z borovice a tea tree vhodný k péči o pokožku unavených a těžkých nohou. Příjemně chladí, osvěžuje a urychluje její regenerační procesy. Krém s příjemnou vůní se dobře roztírá a nezanehává mastný film.

  • Dezinfekční gel na ruce díky vysokému obsahu ethanolu poskytuje 100% virucidní účinek na obalené viry. Je vhodný k častému použití, rychle osychá a není třeba jej oplachovat.


Složení

BIOVENOL krém mimo jiné obsahuje: vonné silice z levandule, borovice a voňatky, extrakty z jalovce, arniky horské, měsíčku lékařského, kaštanu koňského a rozmarýnu, tea tree olej. Dezinfekční gel na ruce: obsahuje 67 % ethanolu a glycerin.


Použití

BIOVENOL krém: Několikrát denně lehce vmasírujte do pokožky. Dezinfekční gel na ruce: Naneste kapku gelu velikosti nehtu (2 ml) a po dobu 30-60 sekund roztírejte do suché pokožky rukou, dokud nebudou zcela suché. Ruce se neoplachují ani neotírají. Četnost aplikace dle potřeby.


Upozornění

Dezinfekční gel na ruce: Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pozor hořlavina.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.