Kosmetika

StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS krém na obličej a dekolt 30 ml

Značka: STRIVECTIN
Produktová řada: Tighten and Lift

StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS krém na obličej a dekolt zpevňuje ochablou pokožku a sjednocuje tón pleti. USA bestseller v anti-age péči!

Velikost balení
1 290
Doprava zdarma

O produktu: StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS krém na obličej a dekolt 30 ml

50134137

Úvod

Luxusní péče pro všechny typy pokožky, především pro zralou pleť. StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS krém na obličej a dekolt přispívá k vyhlazení vodorovných vrásek, které způsobuje časté sklánění hlavy. Díky rozjasňujícímu komplexu rostlinného původu pomáhá sjednotit tón pokožky. Inovovaný liftingový krém na krk a dekolt obsahuje průlomový anti-age komplex Gravitite-CF Lifting Complex™, který viditelně zlepšuje pružnost pleti, napomáhá zpevnit již ochablou pokožku krku, brady i dekoltu a předcházet vzniku podbradku. Krém získal řadu odborných ocenění a patří mezi nejoblíbenější anti-age krémy. Nyní prošel technologickou inovací a na americkém trhu jde o nejprodávanější krém proti vráskám na krku i dekoltu!  Přípravky StriVectin pracují na bázi patentované technologie NIA-114 ™. Bylo klinicky prokázáno, že tato optimalizovaná forma vitaminu B3 posiluje kožní bariéru pokožky, navrací krku pevné a mladistvé kontury a podporuje kosmetický efekt ostatních aktivních látek pro opravdu viditelný výsledek.

“Mikrobiom vaší pokožky je stejně tak jedinečný jako otisk prstu. Klíčem ke zdravé, vyživené a zářivé pleti je rovnováha mikrobiomu a silná kožní bariéra.”
Francine Krenicki, vývoj produktů StriVectin

Výsledek:

  • omlazuje a rozjasňuje
  • vyhlazuje vrásky a vodorovné linky
  • pokožku výrazně hydratuje a vyživuje
  • zpevňuje a napíná uvolněnou pokožku
  • posiluje kožní bariéru a chrání před vnějšími vlivy

Složení

  • Patentovaná forma vitaminu B3 (NIA-114) pomáhá vyhlazovat vrásky, hydratovat pokožku a chránit ji před vnějšími vlivy. Posiluje kožní bariéru a umocňuje účinnost dalších látek v receptuře.
  • Lipopeptidy mají výrazný liftingový efekt, zlepšují elasticitu pleti a vyhlazují vrásky.
  • Gravifill-CS Shaping Complex je inovativní komplex, který zlepšuje pružnost pokožky a viditelně ji napíná.
  • Rozjasňující rostlinný komplex sjednocuje barevný tón pokožky a vyrovnává barevné nerovnosti.
  • Kyselina hyaluronová má výrazné hydratační účinky, váže na sebe vodu až v 1000násobku své vlastní hmotnosti.

Použití

Aplikujte ráno a večer na vyčištěnou pleť. Naneste tenkou vrstvu na oblast krku a jemně vmasírujte do pleti krouživými pohyby směrem nahoru. Poté naneste krém na oblast podbradku a na strany krku. Krouživými pohyby vmasírujte směrem k dekoltu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.