Kosmetika

StriVectin Contour Restore krém na obličej 50 ml

Značka: STRIVECTIN

StriVectin Contour Restore krém na obličej zpevňuje ochablou a povislou pleť v konturách obličeje. Díky svému složení zjemňuje vrásky a stimuluje přirozenou produkci kolagenu v pleti.

*Při nákupu nad 700 Kč sleva 10 % *Při nákupu produktů značky StriVectin v minimální hodnotě 700 Kč vč. DPH získáte slevu 10 %. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
2 090
Doprava zdarma

O produktu: StriVectin Contour Restore krém na obličej 50 ml

50134139

Úvod

Luxusní péče pro všechny typy pokožky, především pro zralou pleť. StriVectin Contour Restore krém na obličej zjemňuje vrásky a napomáhá zpevnit povislou pleť. Stárnutím pleť přirozeně ztrácí objem a pružnost, kontury obličeje uvadají a objevuje se ochablá pokožka. Liftingový a tvarující pleťový krém obsahuje průlomový anti-age komplex Gravifill-CF Shaping Complex™, který vyplňuje vrásky a stimuluje přirozenou produkci kolagenu v pleti. Přípravky StriVectin pracují na bázi patentované technologie NIA-114 ™. Bylo klinicky prokázáno, že tato optimalizovaná forma vitaminu B3 posiluje bariéru pokožky a podporuje kosmetický efekt ostatních aktivních látek pro opravdu viditelný výsledek.

“Mikrobiom vaší pokožky je stejně tak jedinečný jako otisk prstu. Klíčem ke zdravé, vyživené a zářivé pleti je rovnováha mikrobiomu a silná kožní bariéra.”
Francine Krenicki, vývoj produktů StriVectin

Výsledek:

  • zpevňuje kontury obličeje a brady
  • vypíná povislou pleť a zjemňuje vrásky
  • navrací pleti pružnost a mladší vzhled
  • pokožku výrazně hydratuje a vyživuje
  • posiluje kožní bariéru a chrání před vnějšími vlivy

Složení

  • Patentovaná forma vitaminu B3 (NIA-114) pomáhá vyhlazovat vrásky, hydratovat pokožku a chránit ji před vnějšími vlivy. Posiluje kožní bariéru a umocňuje účinnost dalších látek v receptuře.
  • Lipopeptidy mají výrazný liftingový efekt, zlepšují elasticitu pleti a vyhlazují vrásky.
  • Gravifill-CS Shaping Complex je inovativní komplex, který zlepšuje pružnost pokožky a viditelně ji napíná.
  • Kyselina hyaluronová má výrazné hydratační účinky, váže na sebe vodu až v 1000násobku své vlastní hmotnosti.

Použití

Malé množství krému aplikujte jemným masírováním konečky prstů na krk i obličej, roztírejte jej směrem nahoru. Použijte ráno a večer na čistou pokožku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.