Kosmetika

A-Derma BIOLOGY Dermatologická micelární voda hydratační čisticí 400 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: BIOLOGY

Dermatologická micelární voda hydratační čisticí od A-Derma BIOLOGY dokonale odstraňuje make-up i jiné nečistoty a zanechává zklidněnou pokožku. Ideální pro křehkou pleť.

299
Ušetříte 20%

Původní cena:  375 Kč  ·  sleva 76 Kč

Nejnižší cena před slevou: 375 Kč

Doprava zdarma

O produktu: A-Derma BIOLOGY Dermatologická micelární voda hydratační čisticí 400 ml

50133406

Úvod

Přírodní BIO dermokosmetika ze srdce jihozápadní Francie si vás zaručeně získá! Dermatologická micelární voda hydratační čisticí od A-Derma BIOLOGY dokonale odstraňuje make-up i jiné nečistoty a zanechává zklidněnou pokožku. Intenzivně hydratuje a obnovuje rovnováhu křehké pokožky. Díky výtažku z mladých výhonků ovsa Rhealba hydratuje a navrací pleti rovnováhu, extrakt z pampelišky působí proti znečištění pleti. Použijte i k odlíčení očí. Bez parfemace.

BIO kosmetika uznaná společností Ecocert splňující nejpřísnější mezinárodní standardy COSMOS ORGANIC. 100 % složek je přírodního původu.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně čistí a odstraňuje make-up
  • chrání pleť před vysoušením
  • obnovuje rovnováhu křehké pokožky

Složení

Oves Rhealba – hydratuje, navrací pleti rovnováhu, extrakt z pampelišky – proti znečištění pleti. Přípravek neobsahuje parfemaci ani esenciální oleje. Testován pod dermatologickou a oftalmologickou kontrolou.


Použití

Naneste ráno a/nebo večer na obličej a oči pomocí odličovacího tamponu a pleť očistěte. Bez oplachování. Vhodné k použití i na oční víčka. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.


O značce

Francouzská dermokosmetická značka A-Derma se specializuje na křehkou a citlivou pokožku celé rodiny. Všechny jejich přípravky obsahují výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®. Tato odrůda pochází z jihozápadní Francie a pěstuje se v souladu se zásadami organického zemědělství. Mladý oves má veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy). Přípravky neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.