Kojenecká výživa počáteční

Nutrilon Profutura 1 Duobiotik 4x800 g

Značka: NUTRILON
Produktová řada: Profutura

Nutrilon Profutura 1 Duobiotik je počáteční mléčná kojenecká výživa vyvinutá speciálně pro miminka, která nemohou být kojena nebo jsou přikrmována. Vhodné již od narození.

Velikost balení
2 156

Cena za 1 kg: 673,75 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Nutrilon Profutura 1 Duobiotik 4x800 g

50134357

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK
Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK

Jsme tu pro vás v otázkách výživy a rodičovství

Počátek života vašeho děťátka je výjimečné období. Je krásné, občas nevyzpytatelné, ale především hektické. Chcete vytvořit pevný základ pro budoucnost vašeho miminka a výživa hraje důležitou roli. Podporujeme vás v hledání rovnováhy při kojení a krmení vašeho miminka.

Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ 1 je počáteční mléko speciálně vyvinuté pro miminka, která jsou přikrmována nebo nemohou být kojena vůbec. Receptura je bez palmového oleje.

Vhodné pro kojence od narození do 6 měsíců věku.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK benefity

Naše výživově kompletní receptura* bez palmového oleje

Již 50 let se věnujeme zkoumání výživy v raném věku a jejímu vlivu na imunitu miminek. Předáváme naše poznatky, abyste si mohli být jisti výživou vašich nejmenších. Naše výživově kompletní receptura* je určena pro děti, které nemohou být plně kojeny. Obsahuje omega-3 (DHA)**, jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu.

V novém plně recyklovatelném obalu, který zajistí snadnou a bezpečnou manipulaci s obsahem. Nový systém otevírání s pojistkou zajišťuje jednodušší a hygienickou manipulaci s balením, eliminuje nežádoucí kontakt s mléčným práškem a zaručuje snadné opětovné zavření obalu.

*Jak požadují právní předpisy pro počáteční kojeneckou výživu.

** Obsahuje DHA (jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu).

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK


Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK

To nejlepší z přírody

Zázraky přírody nás denně inspirují v hledání nových cest, jak zlepšit kojeneckou a batolecí výživu. Díky inovativním technologiím uchováváme to nejlepší z přírody.

Myslíme na přírodu, proto jsme vyvinuli balení, které je ekologické

  • Balení je šetrné k přírodě, plně recyklovatelné.
  • Při výrobě obalu používáme až o 50 % méně plastu (v porovnání s předchozím balením).
  • Naše továrny využívají 100 % energie z obnovitelných zdrojů.

V praktickém balení pro Vás

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK praktické balení

Trojitý bezpečnostní pásek pro dokonalé uzavření a zachování čerstvost mléčného prášku před prvním otevřením.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK praktické balení

Pojistka na víčku chrání obsah před vysypáním a kontaminací.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK praktické balení

Speciální místo pro odměrku, aby nebyla v kontaktu s mléčným práškem.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK praktické balení

Místo pro zarovnání odměrky.


Návod na přípravu

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK návod na přípravu

Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na zadní straně obalu) vlijte do vysterilizované láhve.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK návod na přípravu

Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku v přední části víčka.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK návod na přípravu

Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na zadní straně obalu). Ihned po uzavření láhve ji důkladně protřepejte ve svislé poloze.

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK návod na přípravu

Před podáváním ověřte teplotu mléka kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.


DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením vašeho pediatra. Nikdy nepřidávejte do dětské výživy více odměrek, než je stanoveno.

Věk dítěte

Min. počet dávek
na 24 h.

 

Příprava 
1 dávky

Voda

Počet odměrek prášku

0. - 1. uk. měsíc

6 x 100 ml mléka

 

100 ml

90 ml

3

1. - 2. uk. měsíc

6 x 133 ml mléka

 

133 ml

120 ml

4

2. - 3. uk. měsíc

5 x 166 ml mléka

 

166 ml

150 ml

5

4. - 5. uk. měsíc

5 x 200 ml mléka

 

200 ml

180 ml

6

6. měsíc

5 x 233 ml mléka

 

233 ml

210 ml

7

100 ml Nutrilon 1 Profutura = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 276 kJ (66 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,6 g sušeného prášku. Používejte originální odměrku z výrobku.



Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), bezvodý mléčný tuk (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), syrovátková bílkovina (z mléka), 2´fukosyllaktóza, fruktooligosacharidy, rybí olej, fosforečnan vápenatý, olej z Mortierella alpina, chlorid draselný, citronan sodný, chlorid cholinu, citronan draselný, kyselina L-askorbová, chlorid hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), inositol, taurin, síran železnatý, L-karnitin, L-askorban sodný, síran zinečnatý, DL-α-tokoferyl acetát, sodná sůl uridin 5‘-monofosfátu, cytidin 5‘-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenosin 5‘-monofosfát, D-pantothenát vápenatý sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, nikotinamid, L-tryptofan, uhličitan vápenatý, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, síran měďnatý, thiamin hydrochlorid, retinylpalmitát, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, kyselina  pteroylmonoglutamová (kyselina listová), jodid draselný, seleničitan sodný, síran manganatý, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.


Důležité upozornění

Pro výživu novorozenců a kojenců je nejpřirozenější a nejvhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ 1 počáteční mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Výrobek je určen pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být plně kojeni. Je vhodný pro výživu kojenců během prvních měsíců života až do doby zavedení vhodných příkrmů. Pro zdraví kojenců je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Podporujeme doporučení WHO – plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.  Potravina pro zvláštní výživu.
Připravenou stravu spotřebujte do 2 hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte. Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného. Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky – zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pravidelně pečujte o zoubky dítěte, zejména před spaním. Požádejte o radu zubního lékaře. Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uchovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 °C, ne v ledničce).

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.