Drogerie

Byoms Probiotický čistič podlahy 500 ml

Značka: BYOMS

Univerzální čisticí prostředek s probiotickými bakteriemi od značky Byoms odstraňuje špínu z různých typů podlah včetně parket. Má čistě přírodní složení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Byoms Probiotický čistič podlahy 500 ml

50134658

Úvod

Probiotický univerzální čistič na mytí podlah Byoms obsahuje jako aktivní látky prospěšné bakterie, jež přirozeně bojují proti těm škodlivým. Tím se prostředek odlišuje od konvenčních výrobků na trhu, které mají často dezinfekční účinek. Přípravek se skládá z pečlivě vybraných organických, přírodních složek a kmenů bakterií, které se běžně vyskytují ve střevní flóře a jsou pro nás zcela neškodné. Čisticí prostředek Byoms snižuje množství a rozmanitost patogenních bakteriálních druhů, což je obzvláště důležité v domácnostech, kde žijí malé děti nebo zvířata.

Šetrný k životnímu prostředí

Přípravek neobsahuje žádné fosfáty, parfémy, barviva, chlór ani syntetické materiály. Je vhodný na dlažbu, lakované povrchy, PVC podlahy, linolea a dřevěné podlahy. Vytváří ochranný mikrofilm – probiotické bakterie pokryjí povrch mikrobiologickou vrstvou, která je účinná až 8 dní. Odstraňuje nepříjemné pachy a dodává jemnou vůni a poradí si i se „zažranou“ špínou. Sprej má čistě veganské složení netestované na zvířatech. Je plně biologicky odbouratelný a není škodlivý pro životní prostředí. Bez konzervačních látek a skleníkových plynů. Produkt získal ocenění ECOCERT. Jeho obal pochází k recyklovatelného plastu.

Hlavní vlastnosti:

  • univerzální čistič na různé typy podlah
  • veganské složení
  • obsahuje probiotické bakterie

Použití

Přípravek použijte jako kterýkoliv jiný koncentrovaný gel. 15 ml čističe rozmíchejte do 3 l vody. Lahev vám vydrží na umytí až 33 podlah. Přípravek můžete naředit a použít do mopů se sprejem. Druhotným efektem bude vylití použité vody do odpadu a tím přirozeně vytvoříte živnou půdu pro prospěšné bakterie.


Upozornění

H315 - Dráždí kůži. H318 - Způsobuje vážné poškození očí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.