Drogerie

Byoms Probiotický prací gel Sensitive 500 ml

Značka: BYOMS

Byoms Probiotický prací gel Sensitive můžete použít na oblečení celé rodiny, včetně miminek. Svým přírodním složením představuje alternativu ke konvenčním přípravkům.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Byoms Probiotický prací gel Sensitive 500 ml

50134661

Úvod

Koncentrovaný Probiotický prací gel Sensitive je úplně bez parfemace a můžete ho použít na oblečení celé rodiny, včetně miminek. Rychlé a efektivně odstraní špínu a eliminuje nežádoucí pachy. Lze použít na všechny druhy textilií, při praní však vždy respektujte instrukce na štítku oblečení a neperte na vyšší teplotu, než je doporučeno. Druhotným efektem praní je odstranění nežádoucích pachů z pračky i potrubí. Poskytuje ochranu před šířením patogenních bakterií. Prospěšné bakterie odvádí svou práci i v době, kdy se voda z pračky vypouští.

Přípravek šetrný k životnímu prostředí

Neobsahuje fosfáty, bělidla, parfémy, chlór ani jiné syntetické látky.
Má čistě veganské složení netestované na zvířatech. Je plně biologicky odbouratelný a není škodlivý pro lidi ani životní prostředí, obsahuje pouze pečlivě vybrané přírodní organické přísady. Bez konzervačních látek a skleníkových plynů. Testován a schválen dermatology a alergology. Přípravek získal certifikát ECOCERT. Jeho obal pochází z recyklovatelného plastu.

Hlavní vlastnosti:

  • lahev vydrží až na 25 praní
  • bez parfemace
  • dermatologicky testováno

Použití

Prací gel můžete použít pro ruční praní i pro praní v pračce při teplotách od 30 stupňů. Použijte přípravek jako běžný prací prostředek. Mějte na paměti, že tento je vysoce koncentrovaný a vyvarujte se zbytečného předávkování, které vede ke snížení kvality účinku. Pro běžné praní použijte pouze 20 ml přípravku. Pro extrémně špinavé prádlo nebo velmi tvrdou vodu použijte 25 ml.


Upozornění

H315 - Dráždí kůži. H318 - Způsobuje vážné poškození očí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.