Doplněk stravy

Novo C plus 30 měkkých tobolek

Značka: NOVO C

Novo C plus je doplněk stravy, který obsahuje lipozomální vitamin C s velmi efektivním vstřebáváním obohacený o šípkový extrakt a citrusové bioflavonoidy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Novo C plus 30 měkkých tobolek

50134707

Úvod

Vyzkoušejte vitamin C v lipozomální formě. Novo C plus obsahuje vitamin C zapouzdřený v lipozomech obohacený o přírodní výtažek ze šípku a citrusové bioflavonoidy. Lipozomy jsou složené z fosfolipidů, které váží vitamin C a efektivně ho dopravují do tkání organismu. Vitamin C se vstřebává nepřetržitě během minimálně 12 hodin.

Hlavní účinky vitaminu C:

  • napomáhá normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost
  • chrání buňky před oxidačním stresem
  • napomáhá správnému energetickému metabolismu
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje správné fungování našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní
  • zvyšuje vstřebávání železa

Proč volit lipozomální aplikaci?

Výhodou lipozomální aplikace je vysoká biologická dostupnost účinné látky pro lidský organismus. Během výrobního procesu jsou vitaminy zabaleny do obalu podobnému buněčné membráně a vytváří kuličky velikosti nano, lipozomy. Tento obal poskytuje ochrannou vrstvu pro vitaminy během trávícího procesu a umožňuje je tak dopravit přímo do buněk. Zajišťuje vynikající účinnost a vstřebatelnost, nezatěžuje zažívací systém. 


Dávkování

Dospělí užívají 1-2 tobolky denně, děti od 6 let 1 tobolka denně. Užívejte nejlépe ráno s dostatečným množstvím tekutin.


Složení

Vitamin C 300 mg (375 % RHP), šípkový extrakt 20 mg, citrusové bioflavonoidy 20 mg v jedné kapsli. RHP …. referenční hodnota příjmu.

Pomocnými látkami jsou: želatina, nerafinovaný organický sezamový olej, čištěná voda, smáčedlo (glycerol), emulgátor (sójový lecitin), včelí vosk, přírodní barvivo (lykopen).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.