Potraviny a nápoje

GO ON! Proteinová granola s čokoládou a ořechy 300 g

Značka: GO ON!

GO ON! Proteinová granola s čokoládou a ořechy jsou báječně křupavé snídaňové cereálie s 22 % bílkovin + vitaminy a minerální látky hořčík, zinek a železo.

109

Cena za 100 g: 36,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: GO ON! Proteinová granola s čokoládou a ořechy 300 g

50134610

Úvod

Báječně křupavé snídaňové cereálie obohacené o rostlinné bílkoviny. GO ON! Proteinová granola s čokoládou a ořechy jsou zapečené celozrnné ovesné vločky s lískovými ořechy a mandlemi. Lahodná čokoládová kombinace poskytuje 22 % bílkovin + vitaminy a minerální látky hořčík, zinek a železo. Granola chutná samotná i s jogurtem, můžete ji přelít mlékem nebo oblíbeným rostlinným nápojem.  

Hlavní vlastnosti

  • vysoký obsah rostlinných bílkovin
  • s vysokým obsahem vlákniny
  • bez přidaného cukru
  • bez palmového oleje
  • bez přidané pšenice
  • optimální poměr mezi sacharidy, bílkovinami a tuky

Složení

Celozrnné ovesné vločky 43,6 %, rozpustná kukuřičná vláknina, slunečnicový olej, čokoláda 7 % (sladidla: maltitol; kakaová hmota, emulgátor: lecitin (ze sóji); kakao se sníženým obsahem tuku, přírodní vanilkové aroma), izolát sójového proteinu 6,4 %, ovesné otruby, pojivo: maltitol; tapiokový škrob, ořechy 2 % (lískové ořechy, mandle), sůl, aromata, kypřící látky: uhličitany sodné; emulgátor: lecitiny (ze sójových bobů); sladidlo: sukralóza. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Výrobek může obsahovat mléko.


Upozornění

Obsahuje sladidla. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.