Ostatní

Swiffer Sweeper Startovací sada na suchý i mokrý úklid

Značka: SWIFFER
5.0

Swiffer Sweeper Startovací sada pro suchý i mokrý úklid obsahuje otočnou hlavici o 360°, 8 prachovek a 3 čisticí ubrousky, které využijete pro rychlý úklid.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
349
Doprava zdarma

O produktu: Swiffer Sweeper Startovací sada na suchý i mokrý úklid

50134759

Úvod

Hledáte řešení pro zametání a vytírání podlah v jednom? Startovací sada Swiffer Sweeper německé výroby obsahuje 8 pevných prachovek, které zachycují 3x více nečistot, prachu, vlasů a chlupů než tradiční smetáky. Můžete je také používat jako doplněk k vysavači pro zachycení nevysátého jemného prachu, nebo jako trik pro rychlé poklizení mezi důkladnými úklidy.

Uklizeno za pár minut

V praxi to funguje tak, že prachovka pomocí elektrostatického účinku v kombinaci s její pevností a specifickým vzorem umožňuje zachycení veškerého prachu. Jakmile se zbavíte prachu, nastává čas na vytírání. Přiložené čisticí ubrousky rozpouští nečistoty, absorbují a odstraňují je z podlahy, kterou zanechávají čistou a svěže voňavou. Sada obsahuje 360° otočnou hlavici, díky které můžete vyčistit všechna místa, dokonce i ta těžko přístupná (pod lednicí, troubou a myčkou, pod postelí či gaučem) nebo v rozích, kam se běžné smetáky a mopy obvykle nedostanou

Hlavní vlastnosti:

  • na suchý i mokrý úklid
  • 360° otočná hlavice
  • zachycuje 3x více prachu než smeták

Složení

Konzervační Látky, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfémy.


Použití

Nepoužívejte čisticí ubrousky Swiffer Sweeper na neupravené, olejované nebo voskované dřevěné povrchy, ani na nelepenou dlažbu nebo koberce. Je nutná jednoduchá montáž.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Po použití si opláchněte ruce. Obsahuje Methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.