Doplněk stravy

Theo Herbs ViaLoxin Forte 100 kapslí

Značka: THEO HERBS

Theo Herbs ViaLoxin Forte obsahuje výtažek z boswelie a zázvoru, které podporují normální funkci kostí a kloubů. Boswelie příznivě působí i na dýchací systém a střevního trakt.

479

Cena za 100 kusů: 479,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Theo Herbs ViaLoxin Forte 100 kapslí

50133791

Úvod

Doplněk stravy s extrakty z rostlin pro dobrý stav kostí a kloubů. Theo Herbs ViaLoxin Forte obsahuje výtažek z mízy kadidlovníku pilovitého (Boswellia serrata), zázvor a harpagofyt. Boswelie a zázvor podporují normální funkci kostí a kloubů, boswelie navíc příznivě působí i na dýchací systém a střevního trakt. Třetí obsažená bylina – harpagofyt, bývá pro nezvyklý tvar kořene nazývána čertův dráp. Přispívá k normálnímu stavu kloubů a šlach a podporuje dobré trávení.

Hlavní vlastnosti

  • boswelie a zázvor přispívají k normálnímu stavu kostí a kloubů
  • harpagofyt přispívá k normálnímu stavu kloubů a šlach
  • boswelie podporuje normální funkce střevního traktu, příznivě ovlivňuje normální funkce dýchacího systému
  • harpagofyt podporuje dobré trávení
  • zázvor podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 4-5 kapslí denně po jídle (2-0-2 nebo 2-1-2). Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.


Složení

Aktivní látky v 1 kapsli: výtažek z kořene harpagofytu ležatého 280 mg 5% harpagosidů, extrakt z kořene zázvoru (Zingiber officinale) 80 mg 25% gingerolu, extrakt z kadidlovníku pilovitého (Boswellia serrata) 30 mg 65% boswelových kyselin. Pomocné látky: protihrudkující látka hořečnaté soli mastných kyselin rostlinného původu, obal kapsle obsahuje želatinu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen dětem a mladistvým do 10 let a těhotným a kojícím ženám. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.