Doplněk stravy

Theo Herbs StillSLIM 60 kapslí

Značka: THEO HERBS

Theo Herbs StillSLIM obsahuje extrakty z čajovníku a hořkého pomeranče, které přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti + garcinii pro navození pocitu sytosti.

439

Cena za 1 kus: 7,32 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Theo Herbs StillSLIM 60 kapslí

50133790

Úvod

Rozhodli jste se zapracovat na své postavě a zbavit se nadbytečných tuků? Racionální přístup k výběru toho, co jíte a dostatek pohybu Vám pomůže nastolit rovnováhu mezi příjmem a výdejem energie, své úsilí můžete podpořit i výběrem vhodného doplňku stravy. Theo Herbs StillSLIM obsahuje extrakty z listů čínského čajovníku a hořkého pomeranče, které příznivě ovlivňují metabolizmus tuků + výtažek z garcínie, která pomáhá zvládnout nutkání sníst více jídla, než skutečně potřebujete.

Co StillSLIM obsahuje?

  • Garcinie kambodžská se tradičně používá jako ovoce či koření k navození pocitu sytosti. Obsahuje vysokou koncentraci kyseliny hydroxycitronové (HCA), která pozitivně působí na přeměnu sacharidů ze stravy na zásobní glykogen a glukózu – jejichž zvýšená koncentrace vyvolává v mozku pocit nasycení.
  • Čajovník čínský podporuje látkovou výměnu lipidů a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, zejména však poskytuje fyzickou a psychickou stimulaci a osvěžení.
  • Pomerančovník hořký přispívá k odbourávání tuků, které Vás podpoří při snižování hmotnosti.
  • Pepř černý podporuje trávení a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti.

Hlavní vlastnosti

  • pomerančovník hořký a čajovník podporují metabolizmus lipidů
  • garcinie, čajovník, pomerančovník a pepř přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti
  • černý pepř podporuje normální trávení
  • zelený čaj potlačuje únavu a přináší osvěžení

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli – první dávku ráno před snídaní a druhou před obědem nebo večeří. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Garcinie kambodžská, extrakt z kořene africké kopřivy, zelený čaj, pomerančovník hořký, černý pepř.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen dětem a těhotným a kojícím ženám. Není vhodné pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.