Kosmetika

DARPHIN Stimulskin Plus Sérum Regenerante Absolue regenerační sérum 30 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Stimulskin Plus

Regenerační sérum pro zralou pleť DARPHIN Stimulskin Plus Sérum Regenerante Absolue vyplňuje vrásky, navrací pevnost, vitalitu a mladistvý vzhled.

6 049
Doprava zdarma

O produktu: DARPHIN Stimulskin Plus Sérum Regenerante Absolue regenerační sérum 30 ml

50134617

Úvod

Obnovující anti-aging sérum efektivně pomáhá omladit pleť. Využívá sílu botanického klenotu Sea Emerald komplexu, silných peptidů a výtažku z Commiphora mukul, které pleť hydratují, vyplňují, vyživují a rozjasňují. Díky technologii DEEP-INFUSION OIL TECHNOLOGI aktivní složky lépe pronikají do hlubších vrstev pokožky. DARPHIN Stimulskin Plus Sérum Regenerante Absolue regenerační sérum udělá dobrou službu zejména zralé pleti, které navrací pevnost, pružnost a redukuje vrásky.

Hlavní vlastnosti:

  • zanechává pevnější a pružnější pleť
  • vyplňuje a redukuje linky a vrásky
  • hydratuje a rozjasňuje
  • pomáhá znovu definovat kontury obličeje
  • aktivní anti-aging sérum

Složení

Sea Emerald, Commiphora mukul, peptidy, extrakt rostlinných kmenových buněk.


Použití

Ráno a večer aplikujte na dokonale čistou pokožku obličeje a krku. Jemně vmasírujte pomocí konečků prstů (aplikační techniky). Používejte ráno před aplikaci vhodného krému nebo fluidu a večer před aplikací vhodné aromatické péče a krému nebo fluidu.


O značce

Luxusní péče o pokožku z laboratoří DARPHIN je kombinací přírodních receptur a jedinečných masáží, které je možné lehce zahrnout do každodenní rutiny. Společně definují krásu od základu a přináší viditelné výsledky. DARPHIN kosmetika využívá tyto receptury ve všech svých produktech. Špičkové pěstící řady nabízí přípravky s aktivními účinky. Základní suroviny se získávají z ekologicky neposkvrněných oblastí a zpracovávají se nejmodernějšími metodami. 3D koncept Pierra Darphina se nezaměřuje pouze na typ pleti, ale také na věk, klima, výživu a způsob života. Ideální je kombinace tří produktů: séra, aromatické péče a krému. V neposlední řadě nezapomínejte na péči o oční okolí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.