Dentální hygiena

Truelife SonicBrush GL UV set sonický kartáček

Značka: TRUELIFE

Sonický zubní kartáček Truelife SonicBrush GL UV vyvine 80 000 pohybů za minutu a efektivně tak odstraní plak ze zubů. V setu najdete 4 náhradní hlavice, skleničku s bezdrátovým nabíjením a UV sterilizátor.

1 499
Ušetříte 12%

Původní cena:  1 699 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1699 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Truelife SonicBrush GL UV set sonický kartáček

50134537

Úvod

Při čištění zubů běžným zubním kartáčkem jsme schopni udělat asi 600 čistících pohybů za minutu. Se sonickým kartáčkem TrueLife SonicBrush GL UV ovšem takových pohybů za minutu zvládnete 80 000, takže čištění je mnohonásobně efektivnější, odstraní maximum nečistot, bakterií a zubního plaku. Balení kartáčku obsahuje praktickou nabíjecí skleničku, která skvěle vypadá v každé koupelně. Součástí příslušenství je také UV sterilizátor, který hlavici kartáčku účinně čistí a dezinfikuje, ničí až 99,9 % bakterií. Kartáček je kompaktní, a díky praktickému cestovnímu pouzdru si ho můžete vzít kamkoliv s sebou.

Špičková technologie, moderní design, dlouhá výdrž

Sonická technologie funguje na bázi jemných vibrací, při kterých štětiny kartáčku kmitají vysokou rychlostí a efektivně odstraňují zubní plak. 80 000 pohybů za minutu vhání vodu se zubní pastou i do mezizubních prostor a jemné vibrace nedají šanci plaku, skvrnám ani bakteriím. Sonická technologie je navíc šetrnější k zubní sklovině, než manuální čištění nebo rotační kartáčky. Prémiový sonický kartáček SonicBrush GL UV se nabíjí v přiložené nabíjecí skleničce, která je zároveň designovým doplňkem vaší koupelny. Na jedno nabití vydrží baterie kartáčku až 30 dnů používání, takže si bez obav můžete kartáček vzít s sebou i na delší dovolenou. 

Truelife SonicBrush GL UV set sonický kartáček8

Čistá ústa začínají čistým kartáčkem

Mezi vlhkými štětinami zubního kartáčku se velmi daří nežádoucím bakteriím. UV sterilizátor je malý přístroj, který efektivně ničí bakterie usazující se na hlavicích zubních kartáčků. Díky UV záření proniká k membránám bakterií, virů a plísní a zabraňuje jejich šíření. Sterilizátor si můžete připevnit na zeď díky praktickému držáku. Součástí balení jsou 4 náhradní hlavice včetně rozlišovacích kroužků, takže kartáček může používat celá rodina: UV sterilizátor se postará o absolutní čistotu vaší dentální hygieny.

Truelife SonicBrush GL UV set sonický kartáček5

Hlavní vlastnosti:

  • sonická technologie SonicTrue® odstraňuje maximum zubního plaku
  • 4 optimalizované režimy čištění
  • kompaktní design
  • 2 minutový časovač s 30 sekundovým intervalem
  • 4 hlavice Standard v balení
  • sklenička s bezdrátovým nabíjením
  • UV-C sterilizátor účinně dezinfikuje a ničí až 99,9 % bakterií
  • součástí balení je praktické cestovní pouzdro
  • 30 dnů na jedno nabití
  • vodotěsný design

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.