Kosmetika

Biotter NC REDLESS Denní krém rosacea SPF30 50 ml

Značka: BIOTTER NC
Produktová řada: NC REDLESS

Biotter NC REDLESS Denní krém rosacea s unikátním složením, které zmírňuje začervenání a citlivost pleti a pocit nepohodlí. Hloubkově vyživuje a hydratuje.

NAVÍC Biotter NC REDLESS Mycí pěna rosacea 100 ml Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Biotter NC REDLESS Mycí pěna rosacea 100 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
579
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biotter NC REDLESS Denní krém rosacea SPF30 50 ml

50134428

Úvod

Biotter NC REDLESS Denní krém rosacea SPF30 50 ml je určen pro hypersenzitivní pleť se sklonem k červenání, s viditelnými žilkami či projevy rosacey. Obsahuje 3R Komplex, který pomáhá zmírnit začervenání pleti, citlivost pokožky a pocit nepohodlí. Výtažek z arniky eliminuje začervenání a olej z avokáda hloubkově vyživuje pokožku, kterou zanechává vláčnou a vyhlazenou. Panthenol s alantoinem pomáhají zmírnit podráždění a poskytnou pleti správnou úroveň hydratace. Filtr SPF 30 zajistí ochranu před škodlivým UV zářením, které podporuje proces stárnutí. Pro dosažení maximálního výsledného efektu je vhodné denní krém kombinovat s dalšími přípravky řady Biotter NC REDLESS.

Výsledek

  • zklidněná a hydratovaná pleť
  • ochrana před UV zářením
  • zmírnění červené pokožky

Složení

  • výtažek z arniky - zmírňuje zčervenání pleti
  • avokádový olej - hloubková výživa pokožky
  • panthenol - zmírňuje podráždění
  • alantoin 

Použití

Používejte každé ráno na očištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Před nanesením krému použijte sérum z řady Biotter NC REDLESS. Doporučeno pro každodenní péči o citlivou plet´se sklonem k začervenání. K zevnímu použití. Dermatologicky testováno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.