Kosmetika

DARPHIN Stimulskin Plus Creme Rich Regenerante Absolue anti-age péče pro suchou pleť 50 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Stimulskin Plus

Darphin Stimulskin Plus Creme Rich Regenerante Absolue anti-age péče pro suchou pleť je luxusní krém, který vyživuje a zpevňuje pleť a redukuje vrásky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DARPHIN Stimulskin Plus Creme Rich Regenerante Absolue anti-age péče pro suchou pleť 50 ml

50134619

Úvod

Multikorekční pleťový krém určený pro zralou pokožku s viditelnými známkami stárnutí, jako jsou povadající kontury, ztráta pevnosti, linky a vrásky, dehydratace nebo pigmentace. To vše jsou neduhy, které trápí stárnoucí suchou až velmi suchou pleť. Darphin Stimulskin Plus Creme Rich Regenerante Absolue anti-age péče pro suchou pleť 50 ml jí díky prvotřídnímu složení navrátí hydrataci, eliminuje pocit pnutí a celkově omladí vzhled.

Výsledek

  • linky a vrásky jsou viditelně redukovány
  • pokožka je pevnější a vypnutější
  • pleť je hydratovaná bez pocitů pnutí
  • sjednocený tonus pleti
  • složení s peptidy a přírodními oleji

Složení

Sea Emerald, výtažky z Boswellia serrata, Samphire výtažky (přímořská rostlina), pšeničné proteiny, výtažky z moruše, výtažky z červené mořské řasy, kyselina hyaluronová.


Použití

Ráno a večer aplikujte na dokonale čistou pokožku obličeje a krku. Jemně vmasírujte pomocí konečku prstů vzestupnými pohyby. Používejte ráno po aplikaci vhodného séra a večer po vhodné aromatické péči.


O značce

Luxusní péče o pokožku z laboratoří Darphin je kombinací přírodních receptur a jedinečných masáží, které je možné lehce zahrnout do každodenní rutiny. Společně definují krásu od základu a přináší viditelné výsledky. Darphin kosmetika využívá tyto receptury ve všech svých produktech. Špičkové pěstící řady nabízí přípravky se sofistikovanými renovačními účinky. Základní suroviny se získávají z ekologicky neposkvrněných oblastí a zpracovávají se nejmodernějšími metodami. 3D koncept Pierra Darphina se nezaměřuje pouze na typ pleti, ale také na věk, klima, výživu a způsob života. Obsahuje kombinaci tří produktů: séra, aromatické péče a krému.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.