Kosmetika

Darphin Intral Sérum Essentiel Quotidien sérum na citlivou pleť 30 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Intral

Darphin Intral Sérum Essentiel Quotidien sérum na citlivou pleť, které poskytuje uvolnění a zklidnění. Zároveň posiluje a zotavuje i velmi reaktivní pokožku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Darphin Intral Sérum Essentiel Quotidien sérum na citlivou pleť 30 ml

50134616

Úvod

Je vaše pleť často podrážděná, citlivá a snadno zčervená? Darphin Intral Sérum Essentiel Quotidien sérum na citlivou pleť 30 ml jí poskytne uvolnění a zklidnění. Zároveň posiluje a zotavuje i velmi reaktivní a citlivou pleť. 

Výsledek

  • posiluje a zotavuje citlivou pleť
  • redukuje zarudnutí
  • optimalizuje účinek ostatních přípravků z řady Intral

Složení

  • D-panthenol - hloubkově hydratuje
  • vitaminy B3, B8, E a H - stimulují a dodávají rovnováhu pleti
  • indický kaštan - posiluje kapiláry

Použití

Nanášejte několik kapek na dokonale očištěnou tvář a dekolt. Lehce vtírejte až do úplného vstřebání. Používejte ráno a večer jako intenzivní kúru.


O značce

Luxusní péče o pokožku z laboratoří Darphin je kombinací přírodních receptur a jedinečných masáží, které je možné lehce zahrnout do každodenní rutiny. Společně definují krásu od základu a přináší viditelné výsledky. Darphin kosmetika využívá tyto receptury ve všech svých produktech. Špičkové pěstící řady nabízí přípravky se sofistikovanými renovačními účinky. Základní suroviny se získávají z ekologicky neposkvrněných oblastí a zpracovávají se nejmodernějšími metodami. 3D koncept Pierra Darphina se nezaměřuje pouze na typ pleti, ale také na věk, klima, výživu a způsob života. Obsahuje kombinaci tří produktů: séra, aromatické péče a krému.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.