Kosmetika

Revolution Skincare Hylaboost Multiweight Hyaluronic sérum 30 ml

Revolution Skincare Hylaboost Multiweight Hyaluronic sérum se čtyřmi hmotnostmi kyseliny hyaluronové zajišťuje mimořádnou hydrataci a zpevnění pleti.

335
Doprava zdarma

O produktu: Revolution Skincare Hylaboost Multiweight Hyaluronic sérum 30 ml

50134692

Úvod

Revolution Skincare Hylaboost Multiweight Hyaluronic sérum 30 ml přichází se sofistikovanou recepturou, jež obsahuje čtyři různé hmotnosti kyseliny  hyaluronové. Sérum zajišťuje mimořádnou hydrataci v hlubších vrstvách pokožky a vypíná ji na povrchu.

Výsledek

  • hloubková hydratace
  • vypíná pleť a brání ztrátě vlhkosti
  • veganské složení

Složení

  • Molekuly kyseliny hyaluronové s rozmanitou hmotností disponují různými vlastnostmi a účinky. Díky tomu pomáhají vybudovat v pleti takzvanou 3D síť. Molekuly s nejnižší hmotností pronikají do nejhlubší vrstvy, kde pomáhají hydratovat pokožku, zatímco molekuly s nejvyšší hmotností vyhlazují povrch pleti a zabraňují ztrátě vlhkosti.
  • Polysacharid z tamarindových semínek je proslulý svými zvlhčujícími účinky na pokožku. Napomáhá snižovat výskyt jemných vrásek a zároveň podporuje nepatrný liftingový efekt.
  • Panthenol, který je známý také jako provitamin B5, zvláčňuje pokožku a dodává jí dlouhotrvající a hloubkovou vlhkost. Také má zklidňující účinky a může eliminovat různá zarudnutí nebo podráždění.

Použití

Aplikujte ráno a večer na vyčištěný obličej.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.