Kosmetika

Biotter NC REDLESS Noční krém rosacea 50 ml

Značka: BIOTTER NC
Produktová řada: NC REDLESS
1.0

Biotter NC REDLESS Noční krém rosacea s 3R komplexem pro hypersenzitivní pleť se sklony k červenání, s viditelnými žilkami či projevy rosacey.

NAVÍC Biotter NC REDLESS Sérum rosacea 30 ml Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Biotter NC REDLESS Sérum rosacea 30 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
579
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biotter NC REDLESS Noční krém rosacea 50 ml

50134427

Úvod

Posilující noční krém s 3R komplexem pro hypersenzitivní pleť se sklony k začervenání, projevy rosacey nebo viditelnými žilkami. Výtažek z kaštanu koňského zmírňuje červenání pleti, snižuje viditelnost metličkových žilek a pocit diskomfortu. Složení krému je obohaceno o arganový a mandlový olej, který hloubkově vyživuje pokožku a zanechává ji vláčnou a vyhlazenou. Panthenol ve spojení s niacinamidem pomáhá zmírnit začervenání a zachovat správnou úroveň hydratace. Pro zvýšení účinku je vhodné Biotter NC REDLESS Noční krém rosacea 50 ml používat v kombinaci s dalšími produkty řady Biotter NC REDLESS.

Výsledek

  • vyhlazená a hydratovaná pleť
  • zmírnění zčervenání pleti
  • snížení viditelnosti metličkových žilek

Složení

Kaštan koňský, arganový olej, mandlový olej, panthenol, niacinamid.


Použití

Používejte večer na očištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Před nanesením krému použijte sérum z řady Biotter NC REDLESS. Doporučeno pro každodenní péči o citlivou pokožku se sklonem k začervenání. K zevnímu použití. Dermatologicky testováno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.