Kosmetika

KORFF Essential Čisticí mléko All in One 200 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Essential

KORFF Essential Čistící mléko All in One obohacené o kyselinu hyaluronovou dokonale vyčistí pleť, odstraní make-up zanechá pokožku pružnou a hydratovanou.

439
Doprava zdarma

O produktu: KORFF Essential Čisticí mléko All in One 200 ml

50134622

Úvod

Důkladné čištění je zásadním předpokladem ke krásné pleti. Tato péče však obvykle zahrnuje několik kosmetických přípravků. KORFF Essential Čisticí mléko All in One 200 ml vám poskytne kompletní čištění v jednom produktu. Intenzivní účinek mléka spočívá v jeho trojité funkci, kdy funguje jako čisticí mléko, odličovač a tonikum. O svěží pocit, hloubkovou hydrataci a zlepšení elasticity pleti se postará extrakt z fialové růže, vitamín PP a kyselina hyaluronová. Vhodné pro všechny typy pleti.

Výsledek

  • pocit svěžesti a komfortu
  • mléko, odličovač a tonikum v jednom
  • hydratace a zlepšení pružnosti pleti

Složení

Extrakt z fialové růže, kyselina hyaluronová, vitamín PP. Bez pšeničných derivátů. Klinicky a dermatologicky testováno. Testováno na nikl, kobalt, chrom, palladium a rtuť.


Použití

Naneste malé množství přípravku na obličej ránonebo večer a jemně vmasírujte do pokožky. Zbytky odstraňte vatovým tamponem nebo důkladně opláchněte.


O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím zdraví pokožky. Při výrobě produktů, které tak rádi používáte, je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují jedinečné účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.